Dagplejetilbud

Herunder kan du finde tilbud målrettet dagplejere.

Kontakt og booking / bestilling
Kontakt rettes på mail til Børnebiblioteket (bornebib@slagelse.dk) angående booking / bestilling og i forbindelse med eventuel udvikling af tilbud.

Kom og leg for dagplejen
Vær med til en hyggelig stund, hvor der er fokus på sang og historier for de mindste. 
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig og åbnes 4 uger før afholdelse. Det er kun børn, der skal have billet.

Vi mødes i alle huse kl. 9.00 og er sammen om sange, historier og hygge i cirka 30 minutter.

Korsør (Klik på dato for tilmelding)
Torsdag 5.9 
Torsdag 3.10
Tordag 7.11
Torsdag 5.12

Skælskør (Klik på dato for tilmelding)
Mandag 16.9
Mandag 21.10
Mandag 11.11

Slagelse (Klik på dato for tilmelding)
Onsdag 18. 9
Mandag 7. 10
Onsdag 13. 11
Fredag 13. 12

Lån en bevægelseskuffert
Motorisk og sproglig udvikling hos små børn bliver understøttet i disse skønne bevægelseskufferter:

Dyr og bevægelse – Kan du gøre dig lang som en giraf? Snegle dig afsted langsommere end en skildpadde? Eller hyle som en ulv? Med denne kuffert får du inspiration til at snakke og synge med børn om dyr og lege efterligningslege inspireret af dyrene omkring os.

Farver og bevægelse – Hvordan mager farven rød? Hvordan dufter farven grøn? Og hvilke farver kan vi finde udenfor? Kufferten inspirerer til at få øje på og ord for farverne omkring os, igennem sanglege og masser af farverige bevægelser!    

Kroppen og bevægelse – Kroppen kan hoppe og danse – og den kan også strække ud, slappe af og lytte. Denne kuffert byder op til dans, med links til f.eks. Riverdance, Ballet og Flamenco for de yngste, til sang hvor hele kroppen synger med og til afslapning og fordybelse.  

Dagplejere kan låne kan låne kufferterne i 2 måneder. De kan reserveres på vores hjemmeside (nyt vindue åbnes til reservation).

Dagplejeposer
Mangler I inspiration til gode bøger til de allermindste? Vi tilbyder et antal poser med otte til ni bøger i hver til brug i dagplejegrupperne. Vi udleverer poserne en gang om året i samarbejde med kommunens dagplejechef.

Poserne indeholder mange forskellige titler, så poserne kan rotere imellem dagplejerne i de enkelte grupper.

OBS: Tilbuddet gælder kun de kommunale dagplejere.