Beebots - lån dem til børnehaven

Har I lyst til at blive klogere på kodning og teknik i børnehaven? Så kan I lege jer til lidt viden om det med vores søde Beebots. Vi har seks Beebots I kan låne og to historier til dem, der kan hjælpe jer med at komme i gang med at bruge dem - og det er helt gratis at låne dem i børnehaven.

Beebots er små robotter, der kan bruges til at lære børnene om kodning. De skal nemlig programmere dem korrekt, for at kunne styre dem rundt i de medfølgende historier og løse de små udfordringer undervejs, deres Beebots skal igennem.

Beebots er henvendt til de største børn / storegruppen i børnehaven fra cirka 4-5 år. 

Vi tilbyder to historier, der kommer med et tæppe/underlag, der kan bruges i børnehaven:

  1. ”Beebot og verdens størsteblomst” er en introduktionshistorie, hvor børnene lærer deres Beebot og dens funktioner at kende – og til sidst guide deres Beebot hen til verdens største blomst! Historien kan anvendes med børn fra 4 år.
     
  2. ”Beebot og den gyldne forårssol” henvender sig til de ældste børn i børnehaven – førskole børnene. Her skal børnene hjælpe deres Beebot med at finde den perfekte fødselsdagsgave til sin mor – og det projekt sender deres Beebot i mange forskellige retninger!

​​​​​​Det er også muligt selv at digte historier og lave underlag med fx tape på gulvet, bygge labyrinter med klodser eller ved at printe papir. Mulighederne er mange og kun jeres fantasi sætter grænserne. Der findes inspiration på internettet, der kan hjælpe jer i gang, hvis det er… På ​​​​​​​Videnscenter for Velfærdsteknologi kan I finde en instruktionsvideo, der på få minutter viser hvordan Beebots virker.

​Hvis du ønsker at booke vores seks Beebots til børnehaven, kan du skrive til os på bornebib@slagelse.dk

Pssst… Hvis I laver et godt projekt med Beebots eller/og får en god idé til en historie med Beebots eller andet, så del dem endelig med os! Så kan andre dagtilbud, der låner Beebots også få glæde af dem:-)