Maritime Kulturdage

Om dette arrangement

Lokalitet
Fæstningen
Søbatteriet 3
4220 Korsør
Danmark
Tid
10:00 - 16:00
Pris
Gratis
For voksne

Maritime Kulturdage

26.08.17
Lørdag den 26. august præsenterer Slagelse Bibliotekerne efterårets arrangementsprogram på Fæstningsområdet - og du kan kende dem på deres lille blå markedsvogn. Efterårets arrangementer er centreret om "Historier om Danmark" og følger op på anden sæson af DR’s store TV-satsning ”Historien om Danmark”, som løb hen over skærmen i foråret med Lars Mikkelsen som gennemgående fortæller.

I efteråret vil du på Slagelse Bibliotekerne derfor kunne stifte bekendtskab med selveste Ludvig Holberg, Kong Christian den 7., Caroline-Mathilde og Struensee, ja endda Tove Ditlevsen. Du vil også få frygtelige beretninger om skyggesiderne af danmarkshistorien – også fra vores lokalområde. Arne og Carina fra Slagelse Bibliotekerne fortæller meget gerne nærmere om programmet og om tilgangen til det store tema ’Historier om Danmark’.

Ved den blå markedsvogn finder du også nærmere informationer om efterårets andre aktiviteter og nye tiltag på Slagelse Bibliotekerne. Kom forbi dem til en hyggelig snak og spørg gerne nærmere ind til Slagelse Bibliotekerne. Vi ses!