Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:15
Pris
50 Kr
Target

Klimakrisen: Hvad kan lille Danmark gøre?

ARRANGEMENTET ER AFLYST - Klimakrisen er en global udfordring og herhjemme diskuteres ofte, om det giver mening for et lille land som Danmark at øge hjemlige ambitioner i den grønne omstilling – om det nytter?

Klimakrisen er en global udfordring og herhjemme diskuteres ofte, om det giver mening for et lille land som Danmark at øge hjemlige ambitioner i den grønne omstilling – om det nytter? 

Jens Friis Lund, der er professor i politisk økologi ved Københavns Universitet og medlem af Klima- og Omstillingsrådet, giver en status på klimakrisen globalt og stiller skarpt på Danmarks rolle nu og i fremtiden i forhold til at støtte op om det nødvendige globale momentum. 

Samtidig med at vi bliver klogere på klimakrisen, kommer insektkok Charlotte Bay fra BUG AMOK og fortæller om, hvorfor insekter er det mest klimavenlige valg af kød. Hun har smagsprøver med til os, så der bliver rig mulighed for at prøve kræfter med insekter som alternativ til røde bøffer. Der vil være smagsprøver med både lakrids og sour cream til de nysgerrige. 

Billetter koster 50 kroner, inklusive knasende smagsprøver og kaffe/the og vand til at skylle efter med.

Pris
50