Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:15
Target
Pris
50 kr.
Bestil billet(ter)

Kampen om Madspild - dobbeltforedrag

Bruger du dit køleskab som skraldespand? Bliver du altid lokket af butikkernes mængdetilbud? Eller smider du hvert år for tusindvis af kroner i skraldespanden, fordi du glemmer at udnytte dine madrester?

Mød kvinden, som satte fokus på madspild i Danmark, Danmarks førende ekspert på madspild Selina Juul – kendt fra TV, BBC og CNN – og bliv klogere på, hvad du kan gøre for at mindske dit madspild og få flere penge, få mere fritid og samtidigt bidrage til et bedre miljø.

I Danmark bliver der årligt smidt over 700.000 tons god spiselig mad ud – og størstedelen af madspildet stammer fra forbrugerne. Heldigvis er danske forbrugere blevet bedre til at undgå madspild, men der er stadig meget lang vej endnu. I dag producerer vi globalt madspild, der kunne brødføde alle verdens sultende mennesker – tre gange! 

Aftenens anden foredragsholder er Rasmus Erichsen, der giver os et indblik i, hvordan en idé kan blive til et nationalt projekt! I 2016 stiftede han Stop Spild Lokalt som kun 17-årig med et håb om, at private personer skulle begynde at dele overskudsmad med hinanden. I dag er Stop Spild Lokalt i 109 byer i Danmark. 

I selskab med aftenens to foredragsholdere bliver du klogere på madspild, fremtiden, overforbrug, stigende verdensbefolkning, massive klimaforandringer og mangel på ressourcer – og få et bud på, hvordan vi som forbrugere og som samfund kan sikre vores fremtidige overlevelse. 

Billetter koster 50 kroner og er inklusive kaffe/the.