Om dette arrangement

Tid
(Hele åbningstiden)

Drageblod og havfruehår - en udstilling om fabeldyr og fabelvæsner

Kan du forestille dig, hvordan det er at svømme med havfruer, flyve på ryggen af grif og stjæle æg fra en drage? Hvem drømmer ikke om den slags fantastiske eventyr? Og Dr. Severin Eusebius Gyldenstierne har oplevet det hele. Han har rejst, set og studeret fabeldyr og -væsner igennem et helt liv som zoolog.

At være zoolog handler dog ikke kun om eventyr. Dr. Severin Eusebius Gyldenstierne er videnskabsmand og ansat på det naturvidenskabelige fakultet på Universitetet i Dunkelbergen, hvor han underviser de studerende i fabeldyr og -væsners liv og natur.

I perioden fra 21. januar til 16. februar inviterer Dr. Severin Eusebius Gyldenstierne dig til at gå på opdagelse i alle de spændende ting og sager fra fabeldyr og -væsner, som han har samlet på sine feltekskursioner rundt omkring i verden - og der er alt fra drageblod, til havfrueskind og horn fra faune.

Det er ikke alle fabeldyr og –væsner, der giver æg, fjer og blod fra sig uden modstand, så ved flere lejligheder har Dr. Severin Eusebius Gyldenstierne næsten måtte betale for prøverne med sit liv.