Om dette arrangement

Tid
17:00 - 20:00
Lokalitet
Danmark
Pris
300 kr.

Forfatterskolen for unge

Elsker du at skrive? Og kan du lide at arbejde med sproget og skabe gode historier? Så skal du da melde dig til Forfatterskolen for unge mellem 13 og 18 år. Her har du de bedste muligheder for at videreudvikle dit skrivetalent og for at møde andre unge med samme interesser for litteratur, sprog og fortællinger, som dig selv

På Slagelse Bibliotek er det forfatter Malene Kirkegaard, der står for undervisningen på Forfatterskolen for Unge, og den nye sæson løber fra februar til maj. Det koster 300 kroner at deltage. Undervisningen slutter i maj med en afskedsreception og en fælles bogudgivelse. Undervisningen foregår på Slagelse Bibliotek.
 
Hvornår er der undervisning?
Første undervisningsdag er torsdag d. 7. februar 2019.

Alle dage er torsdage kl. 17-20

Hvad sker der til undervisningen?
De første gange er dedikeret sproglig opmærksomhed, og I skal læse og skrive og læse hinandens tekster.
Hvad skriver vi egentlig, når vi skriver? Hvad står der på linjerne? og mellem linjerne? Hvordan skaber sproget betydning?
Vi skriver og leger og undersøger sproget.

Resten af undervisningsforløbet har fokus på de tekster, I skal udgive til den antologi, som Forfatterskolerne udgiver i slutningen af undervisningen.  I kommer gennem en professionel redigeringsproces, og vi træner oplæsning og mikrofonteknik, så I er klædt på til årets afslutning, hvor bogen bliver præsenteret. Her læser I egne tekster op for et publikum.

Tilmelding
Du skal sende en tekst på ca. 500 anslag, hvor du fortæller om dig selv, og forfatte en tekst på yderligere 500-1000 anslag. Det kan være et digt, en kort novelle eller starten på din første roman.
Send din tekst til Heidie Grummesgaard (Slagelse Bibliotekerne) på heidg@slagelse.dk

Der er frist for tilmelding mandag den 4. Februar 2019. på følgende link: 
https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=gk2hkmv78k

Læs mere om Forfatterskolen for Unge på Facebook og på https://forfatterskolenforunge.wordpress.com​. Forfatterskolen for Unge er et tilbud til unge i Roskilde, Odsherred, Ringsted, Holbæk, Kalundborg og Slagelse Kommune. Projektet er støttet af Kulturregionen Midt- og Vestsjælland og har kørt siden 2012.