Emneord
syltning
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.13 (Konservering og opbevaring af næringsmidler)
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Syltning før og nu ; Sylteopskrifter (Morgenmad ; Brunch ; Frokost ; Eftermiddagste eller kaffe ; Middagsmad/aftensmad) ; Alle kan sylte - alle skal sylte ; Det praktiske...
ISBN
9788793159310
Udgave
1. udgave, 3 oplag (2021)
Omfang
171 sider
Forlag
Koustrup
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Naturens spisekammer
Efterår, vinterens forvarsel – eller årets mest højkulørte og vitaminrige tid?
Anmeldelser
Gartner tidende, Årg. 133, nr. 12 (2017)
Lektørudtalelse
En helt igennem flot og appetitlig kogebog om syltning, som også overrasker med nye spændende smagssammensætninger. Vejledningerne er nemme at følge og der gives fine forslag...