Slagelse Bibliotekerne opfordrer alle børn til at gøre gode gerninger

30.12.13
Gør en god gerning og hjælp med at samle ind til børn i Afrika. Så enkelt lyder budskabet, når børnebibliotekerne sammen med Pallesgavebod, DR Ultra, DR Ramasjang og LEGO Fonden sammen med alle danske børn samler ind til Danmarks Indsamling 2014.

Gør en god gerning og hjælp med at samle ind til børn i Afrika. Så enkelt lyder budskabet, når børnebibliotekerne sammen med Pallesgavebod, DR Ultra, DR Ramasjang og LEGO Fonden sammen med alle danske børn samler ind til Danmarks Indsamling 2014.
Det eneste, man skal gøre, er at hente et skema på biblioteket eller printe det her  og så ellers udfylde det med sine gode gerninger og aflevere det på sit lokale bibliotek senest fredag den 31. januar kl. 12.

Hvad er så en god gerning?
Gode gerninger er ALT, som gør andre glade:

  • Overrask mor og far med morgenmad på sengen
  • Dæk bord i børnehaven
  • Hjælp med at samle skrald op i naturen
  • Tag opvasken efter aftensmaden
  • Eller ...

For hver gode gerning, børnene gør i januar, donerer LEGO Fonden nemlig 25 kroner til årets Danmarks Indsamling.

Slagelse Bibliotekerne i både Slagelse, Korsør og Skælskør glæder sig til at modtage rigtig mange, gode gerninger og ikke mindst til at tælle alle de gode gerninger sammen og videregive antallet til Danmarks Indsamlingen 2014. Du kan følge antallet af gode gerninger på biblioteket.

Kan vi slå vores egen rekord fra sidste år?
Ved sidste Danmarks Indsamling støttede børn i Slagelse Kommune Afrika med 3535 gode gerninger. Slagelse Bibliotekerne modtog 3535 godhedsbeviser fra børnene i Slagelse, Korsør og Skælskør.

Da Lego-fonden støttede med 25 kroner pr. gode gerning, gav det et imponerende samlet bidrag til Danmarks Indsamling i 2013 på 88.375 kroner. Enkelte skoler og institutioner i kommunen stod for en stor andel af de indkomne godhedsbeviser, men også mange enkelte børn var forbi biblioteket med deres bidrag.

Så kom ind på biblioteket og aflever din gode gerninger. For hver 10 gode gerninger får du et flot indsamlingsdiplom.

Om Danmarks Indsamling 2014
Danmarks Indsamling 2014 er en fælles indsamling til fordel for projekter rundt i verden, som DR og 12 af Danmarks største humanitære organisationer står bag. Danmarks Indsamling blev afholdt første gang i februar 2007 og har samlet ind til mange livsvigtige projekter.

Det store indsamlingsshow vises på DR1 lørdag d. 1. februar 2014.

Læs mere om Danmarks Indsamling 2014 på PallesGavebod eller DR.