Seneste indlæg

 • Slagelse Bibliotekerne søger ny afdelingsleder

  NyhederTirsdag 28. november 2017af Gunver Olsson

  Bibliotek og Borgerservice i Slagelse søger ny afdelingsleder til området Kultur og Uddannelse pr. 1. marts 2018. Hvis du har erfaring med og kendskab til biblioteksområdet, erfaring med ledelse og er en stærk netværker, så er du måske vores nye kollega.

  Læs mere
 • Vinderen af Børnevalget 2017 er hermed fundet!

  NyhederTorsdag 23. november 2017af Gunver Olsson

  Efter en hård dag med optælling af stemmerne, kan vi hermed fortælle, at vinderen af Børnevalget er fundet! Valgets vinder blev nemlig Cirkeline, som stillede op under sloganet "Ja til hjælpsomhed". Det er jo fantastisk at høre, at børnene stemmer for at hjælpe hinanden.

  Læs mere
 • Reception: Kongen og munken

  NyhederOnsdag 22. november 2017af Gunver Olsson

  Kongen og munken er en ny graphic novel, der handler om Danmark og Reformationen for 500 år siden. Torsdag 23. november kl. 16-17.30 kan du møde både forfatter Frank Rechter og tegner Thierry Capezzone på Slagelse Bibliotek - og få din helt egen tegning tegnet af Thierry Capezzone.

  Læs mere
 • Borgerservice flytter ind på Korsør Bibliotek

  NyhederOnsdag 27. september 2017af Gunver Olsson

  Den 6. oktober flytter Borgerservice og Korsør Bibliotek sammen på Bernstensgade 3 i Korsør. Det betyder, at Borgerservice lukker på Dahlsvej og samtidig får nye åbningstider på Korsør Bibliotek - blandt andet bliver der åbent om lørdagen. Derudover skal du nu også bestille tid, hvis du skal have lavet pas og kørekort i Korsør.

  Læs mere
 • Readathon - læsekærlighed på biblioteket

  NyhederTirsdag 19. september 2017af Gunver Olsson

  Slagelse Bibliotek slår for andet år dørene op for vaskeægte læsemarathon – også kaldet Readathon. Det betyder ganske enkelt at biblioteket indbyder til 24-timers non-stop læsning! Readathon er et internationalt fænomen, der bl.a. har været brugt verden over af skoler og læsegrupper. Slagelse Bibliotek deltog i 2016, hvor 9 unge deltog og der blev læst godt 8500 sider. I år håber vi på endnu flere deltagere og læste sider!

  Læs mere

Slagelse Bibliotekerne - Stenstuegade 3 - 4200 Slagelse - Telefon: 58 57 57 57 - bibliotek@slagelse.dk