Seneste indlæg

 • Borgerservice flytter ind på Korsør Bibliotek

  NyhederOnsdag 27. september 2017af Gunver Olsson

  Den 6. oktober flytter Borgerservice og Korsør Bibliotek sammen på Bernstensgade 3 i Korsør. Det betyder, at Borgerservice lukker på Dahlsvej og samtidig får nye åbningstider på Korsør Bibliotek - blandt andet bliver der åbent om lørdagen. Derudover skal du nu også bestille tid, hvis du skal have lavet pas og kørekort i Korsør.

  Læs mere
 • Readathon - læsekærlighed på biblioteket

  NyhederTirsdag 19. september 2017af Gunver Olsson

  Slagelse Bibliotek slår for andet år dørene op for vaskeægte læsemarathon – også kaldet Readathon. Det betyder ganske enkelt at biblioteket indbyder til 24-timers non-stop læsning! Readathon er et internationalt fænomen, der bl.a. har været brugt verden over af skoler og læsegrupper. Slagelse Bibliotek deltog i 2016, hvor 9 unge deltog og der blev læst godt 8500 sider. I år håber vi på endnu flere deltagere og læste sider!

  Læs mere
 • En ny sæson Bogædere starter

  NyhederFredag 15. september 2017af Gunver Olsson

  Hvis du elsker gode bøger, kan lide at diskutere, hvad du læser og går i fjerde, femte eller sjette klasse, så skal du seriøst overveje at blive optaget blandt ”Byens Bedste Bogædere”.Tilmeldingen er lige åbnet og de første møder finder sted i oktober.

  Læs mere
 • De bedste bud på ferielæsningen – sommeranbefalinger fra Slagelse Bibliotekernes lånere

  NyhederLørdag 22. juli 2017af Gunver Olsson

  Så er det blevet sommer. Årstiden hvor de fleste kan gå ned i gear med tanken om, at ferien ligger lige om hjørnet. Måske skal man ud at rejse, måske skal man bare være hjemme, men i begge tilfælde er en god bog ved hånden et must. Hvis du er på vej på ferie, eller bare skal have fyldt de halvvåde danske sommerdage ud med nogle gode bøger, så tjek listen her for de bedste sommeranbefalinger. Alle bøger er blevet anbefalet af lånere fra Slagelse og Korsør, som selv har læst og nydt lige netop dén bog, de gerne vil dele med dig.

  Læs mere
 • Ugens Sommerbogsanbefaling til børn

  NyhederFredag 23. juni 2017af Gunver Olsson

  Så er vi en uge inde i børnenes læsekonkurrence, Sommerbogen, og denne uges læseanbefaling kommer fra børnebibliotekar Lone Arevad. Hun anbefaler "Da bedstemor var dreng", som en bog alle børn bør læse, hvis de gerne vil vide noget om, hvordan det var at være barn i en lille landsby i 50'ernes Danmark.

  Læs mere

Slagelse Bibliotekerne - Stenstuegade 3 - 4200 Slagelse - Telefon: 58 57 57 57 - bibliotek@slagelse.dk