Oplev Slagelse

19.06.13
Mobilapplikationen, Oplev Slagelse, samler og viser vej til oplevelser på bl.a. kultur- og fritidsområdet rundt om i hele kommunen.

Mobilapplikationen, Oplev Slagelse, samler og viser vej til oplevelser på bl.a. kultur- og fritidsområdet rundt om i hele kommunen. 

Giver inspiration og skaber overblik
Slagelse Kommune bugner af oplevelser. Ikke mindst kultur- og fritidstilbud både på institutionerne og i foreningerne. Det kan derfor af og til være svært at danne sig et overblik, over hvad der sker rundt om i kommunen alt afhængigt af, om man interesseret i koncerter, fodboldkampe, udstillinger, foredrag, street soccer, film i biografen eller noget helt andet.
Nu kan du nemt via mobilen få et hurtigt overblik over aktuelle arrangementer i Slagelse. App’en gør det nemt for borgerne og besøgende i kommunen at finde vej til koncerter, teater, udstillinger, fritidsaktiviteter, sport og idræt. Alt det gode man kan bruge sit fritidsliv til.  

Hvad kan den nye app?
App'en har fire kategorier. Under kategorien ”Steder” viser GPS og kortvisningen dig interessante steder i nærheden af, hvor du er f.eks. svømmehal eller spillested, og har du brug for en rutebeskrivelse til stadion, så klarer Google rutebeskrivelse det for dig.
Kalenderfunktionen gør det let at dele f.eks. koncerter med dine venner på Facebook, eller tilføje arrangementer til din egen kalender på din telefon.
I Spot på Slagelse kan du tage et billede af nogle af dine favoritsteder rundt om i kommunen og forevig dem ved at uploade dem i Spot på Slagelse, så også andre kan lade sig inspirere af dem.
Har du brug for inspiration til kommende arrangementer, udfylder du dine interesser under Min profil. Fremover modtager du direkte besked om arrangementer, som er relevante for netop dig.  

Sådan får du app'en – og kommer med i den
Oplev Slagelse er gratis og kan downloades fra App Store og Google Play.
Den er designet til alle nyere smartphones, der er baseret på styresystemet IOS eller Android. Oplev Slagelse trækker på data fra Kultunaut, som alle har mulighed for ganske gratis at indtaste arrangementer i her på hjemmesiden. Uanset om man er forening, borger, institution eller virksomhed, så har man mulighed for ganske gratis at få synliggjort sit arrangement i app’en.