SLAGELSE:DOX

08.03.23
I samarbejde med CPH:DOX præsenterer vi SLAGELSE:DOX.

27 kommuner rundt omkring i Danmark arrangerer minifestivaler med CPH:DOX

Fra d. 15-26. marts byder CPH:DOX og 27 kommuner rundt omkring i Danmark på minifestivaler med dokumentarfilm, debatter og koncerter. Satsningen hedder DOX:DANMARK og bliver nu støttet af Nordea-fonden.

FILMPROGRAM // SLAGELSE:DOX:

AFLYST - Lige før døden
Den 16. marts kl. 19.00 i på Skælskør Bibliotek.

Kom og se Anne Wivels smukke dokumentarfilm med optagelser fra de sidste år af hendes mand – Svend Aukens - liv inden han døde på Bispebjerg Hospital.
Læs mere her 

The Youtube Effect
Den 20. marts kl. 10.00 på Slagelse Bibliotek.

Kom og se den banebrydende film om YouTube, som handler om online radikalisering, algoritmer, misinformation og kattevideoer.

Inden filmen vil der være et foredrag med Katrine K. Pedersen, som har skrevet flere bøger om digital kultur fx Modkultur (Gyldendal), der bl.a. handler om YouTubes første år og det ungdomsoprør, som platformen på mange måder blev kanal for.

Katrine K. Pedersen vil dykke ned i nogle af de fænomener, der er opstået med YouTube som fx influencers. Og så vil hun tale om den mest skelsættende teknologi: anbefalelsesalgoritmen, der betød, at YouTube i 2011 udviklede sig til det, der senere blev kaldt for en "radikaliseringsmaskine.”
Læs mere her

Os der lever
Den 22. marts kl.19.00 på Korsør Kulturhus

I denne film er Niels Hausgaard vores lokale guide på en lun rundtur i Vendsyssel, hvor sandet fyger, vinden blæser, havet bruser og horisonten sætter sig i sindet. En stor bette film fra et sted i Danmark, man sjældent ser på film.

Inden filmen vil der være en kort tale af Jens Blendstrup, skøn fællessang og rigeligt med småkager og sort kaffe!
Læs mere her

Se hele programmet for Slagelse Kommune HER

Alle arrangementer er gratis. 

Vi ses!