Colourbox: Gaming
Colourbox: Gaming

Bøger om gaming

19.10.18
Rigtigt mange børn elsker at spille computerspil i mange forskellige afskygninger. De her 9 go'e er bøger fyldt med action, gaming og venskaber. Frister en af bøgerne, så klik på titlen og du sendes direkte ind i vores base, hvor du kan reservere bogen - eller måske er den hjemme og kan findes på hylden.

Elmer Baltazar - rejsen til Arkadia
Af Tobias Bukkehave, 2018
Elmer tænker ikke på ret meget andet end fodbold. Han ved intet om computere. Da han skal lave gruppearbejde med Emmy, køber han en iPad. Men det er ikke en normal iPad. Det er en portal til en parallel verden, Arkadia, og Emmy bliver suget ind. Elmer følger efter, men kan han finde Emmy? Fra 10 år.

Angreb fra himlen
Af Bjarke Schjødt Larsen, 2018
Sajid og Kara er bedste venner. De spiller computer for sjov, men også for alvor. De er en del af Task Force Q, som blev oprettet, da spil-skurken Wizard åbnede en portal mellem vores verden og computerspillenes, så skurke fra alle slags spil kan angribe jorden. Fra 8 år.
Angreb fra himlen er første del i serien Game Master.

Minecraft øen
Af Max Brooks, 2018
Hovedpersonen strander på en mærkelig firkantet ø, uden at kunne huske meget fra sit liv før det. Nu må han forsøge at overleve på den ugæstfri ø, hvor alle naturens regler er anderledes end han kender. For dem der kan lide Minecraft-spillet. Fra ca. 10 år.

Hævnen er sød
Af Andreas Nederland, 2016
Lucas er en dreng på 11 år der elsker at spille på computer. En dag står der pludselig fire gæster i værelset; Jump Kidd, Pixie samt Mega Monkey og Major Powers, fra forskellige computerspil. Lucas er udvalgt til at hjælpe dem mod Skyggemonsteret, der har taget en farlig bombe med ind i menneskenes verden. Fra 9 år. 
Hævnen er sjød er første del i serien Game On.

Zoltars krypt
Af Helle Perrier, 2018
Mike og Niller logger sig hver dag ind på online-spillet ”Zoltars krypt” som de frygtløse krigere Mikenator og TheDude. Her render de ofte ind i deres dødsfjende, troldmanden Executer, der i virkeligheden hedder Dennis og er skolens største plageånd. Fra 10 år.

RobinSamse og rejsen til jordens indre
Af Kim Langer, 2018
RobinSamse opdager ved et tilfælde en mystisk skakt til jordens indre, og de må hjælpe hinanden med at redde en muldvarp i nød, for at kunne komme hjem igen. Fra 8 år.
RobinSamse og rejsen til jordens indre er første del i serien om de to gamere.

Kobbernøglen
Af Emil Blichfeldt, 2017
Benjamin og Nadim er bedste venner  både online og i den virkelige verden. De elsker at spille og det går ofte ud over skolen. Rektor er en ubehagelig mand, som giver en avanceret straf til de to drenge. De skal deltage i et spil-eksperiment. Drengene vil helst ikke, men spillet virker fedt. Men måske er der mere på spil end de tror... Fra 10 år.
Kobbernøglen er første del i serien Roboys.

Gamer Royale
Af L.G. Jensen, 2017
I en ikke så fjern fremtid i Danmark bliver drengen Marius Smith kastet ud i kampen mod en ny, farlig og helt ustabil fjende, som truer verdensfreden med død og terror. Kampen mod denne fjende udkæmpes ikke med traditionelle våben, men med et nyt og hemmeligt våben, som bare ikke er blevet testet endnu. Fra 10 år.
Gamer Royale er første del i serien Gam3rAgenterne.

De ukendte
Af Kasper Hoff, 2014
Tim er en hardcore gamer og sammen med vennerne Croxx, princess, Ludo og Wizard, udgør spilleklanen ”De ukendte”. Tims forældre mener han spiller alt for meget og giver ham forbud mod at spille. Men klanen bliver udvalgt til at deltage i en turnering for verdens bedste spillere... Fra 9 år.
De ukendte er første del i serien Gamerz.