Animerede film fyldt med rejser på Filmstriben

01.04.20
Det er magisk at rejse ud i fantasiens verden. Her kan I blive inspireret til rejser ud i rummet, magiske verdener, ture under vandet og meget andet. Listen er henvendt til børn i alderen 6-12 år og på hver film er den anbefalede målgruppe markeret.

Husk du skal være bosat i Slagelse Kommune og oprettet som låner på Slagelse Bibliotekerne for at benytte Filmstriben.

Spark (7+)

Den magt-gale General Zhong vil overtage universet, hvilket kræver at han udnytter styrken fra et ældgammel bæst kaldet Kraken. De tre venner Spark, Chunk og Vix vil gøre alt i deres magt for at stoppe Zhongs onde planer. De drager derfor ud på en farefuld rejse for at bekæmpe Zhong og redde universet.

Instruktør: Aaron Woodley, 2015
Varighed: 1 t 31 min

 

Brendan og hemmelighedernes bog (9+)

Man murer sig inde i et kloster i Irland for at beskytte sig mod de barbariske vikinger. Da den kloge Aidan ankommer til klosteret med en magisk bog, sender han unge Brendan uden for de beskyttende mure, hvor purken oplever en magisk verden og forstår bogens betydning.

Instruktør:Tomm Moore, 2008
Varighed: 1 t 15 min

 

Drengen og verden (7+)

Cuca ser sin far drage af sted mod ukendte mål. Savnet og vinden bærer drengen ud på en sær ekspedition, hvor han oplever futuristisk byliv, arbejdere og arbejdsgivere og i sidste ende ødelæggende, tordnende kanoner. Før han genforenes med far og falder i søvn i mors trygge skød.

Instruktør:Alê Abreu, 2013
Varighed: 1 t 20 min

 

Sangen fra havet (7+)

Bens mor forsvandt, da hans lillesøster blev født. Nu er Saoirse seks år og kan stadig ikke tale. Og hvad værre er: Hun er i færd med at forsvinde ganske som sin mor. Ben må på en farefuld færd for at redde sin søster, der drages af sæler og havet.

Instruktør:Tomm Moore, 2014
Varighed: 1 t 33 min

 

Sisse og trylletrolden (6+)

Den smukke Sisse begiver sig til Drømmeland for at finde feernes dronning Titania og derved redde sin afkræftede far. Rejsen bliver langt farligere end først antaget, for også Titania er i fare for at forsvinde i den blå luft og give de mørke kræfter frit spil. Frit efter Shakespeares "A midsummer night's dream"

Instruktør: Manolo Gómez,Ángel de la Cruz, 2005
Varighed: 1 t 20 min

 

Villy og monsterplaneten (7+)

Et rumskib bliver ramt af en meteor, og drengen Villy sendes af sted alene i en redningskapsel. Han nødlander på en uudforsket planet, og han eneste følgesvend er en lille robot. Nu er det op til ham selv og robotten at kæmpe for overlevelse.

Instruktør: Eric Tosti, 2019
Varighed: 1 t 25 min

 

Arthur og Minimoyserne (7+)

For at redde farmors hus fra en byggespekulant havner Arthur hos minimoyserne i en underjordisk verden, der trues af den onde Maltazard. Arthur besejrer Maltazard, og får et inderligt kys af den dejlige prinsesse Selenia, før han finder bedstefar - og en kostbar skat.

Instruktør: Luc Besson, 2006
Varighed: 1 t 39 min

 

Space chimps (7+)

Ham er en både sorg- og ansvarsløs chimpanse, der optræder i et cirkus. Han er barnebarn af den berømte chimpanse, der var den første abe i rummet og bliver derfor medlem af en ekspedition, der skal lede efter en forsvunden rumsonde.

Instruktør: Kirk De Micco, 2008
Varighed: 1 t 17 min