Ha’ et uhyggeligt efterår med ebøger og lydbøger

15.10.13
Tør du? I den kommende tid jagtes der vampyrer, spøgelser og hekse på eReolen og Netlydbog.

eReolen og Netlydbog sætter i den kommende måneds tid fokus på uhygge, gys og horror; vi kigger efter alle de lysende øjne, der lurer i mørket. Vi jagter vampyrer, spøgelser og hekse – kort sagt er vi ude på at formidle de læseoplevelser, der får det til at risle koldt ned ad ryggen.

Lyset fra de populære Halloween-græskar skulle angiveligt kunne skræmme onde ånder væk - og hvis det er sandt, så kan det godt være, du skulle skynde dig at lave en græskarlygte, før du går ind på eReolen og Net-lydbog i den kommende tid. 

Særligt for børn og unge
Nyhederne på eReolen og Netlydbog vil nemlig have fokus på gode gys og skræmmende historier særligt for børn og unge. Hvis du klikker ind på eReolen.dk eller Netlydbog.dk er der derfor gode muligheder for at blive godt og grundigt skræmt i efterårsferien – det kan nemlig være rigtig hyggeligt at læse en uhyggelig historie.

Læs tre gode gyserforfattere over skulderen og del dine egne læseoplevelser på Facebook
eReolen og Netlydbog har fået en fælles facebookside, hvor du de næste tre uger kan møde tre dygtige forfattere, der udgiver gysende gode lydbøger og ebøger. Du kan møde Pernille Eybye, Henrik Einspor og Nick Clausen og få et helt unikt indblik i, hvordan de arbejder, hvilke monstre og spøgelser de har på tegnebrættet, ligesom du kan få finurlige facts om deres udgivelser. I det hele taget vil du fremover kunne læse endnu flere nyheder, baggrundsstof og snak om ebøger og lydbøger på vores nye facebook-side ereolen.dk & net-lydbog.dk.

Psst!: Vi har hørt et monster hviske, at der vil være konkurrencer med mulighed for at vinde endnu mere uhyggelig hygge til efterårets mørke eftermiddage, når eReolens og Netlydbogs facebookside har fået over 50 likes! Så skynd dig ind på facebook og giv os et ’like’ hvis du vil være med!