Danmarksrejse, Morgengry, bål og julemand...

15.11.22
Og nu tænker du måske hvordan de ting hænger sammen - og det gør de egentligt ikke, men det er årets sidste arrangementer for børn på Slagelse Bibliotekerne du kan læse om her.

Før julen står for døren er der stadig lidt arrangementer at deltage i for børn på Slagelse Bibliotekerne. De går i flere retninger, men sammenhæng er der nu alligevel - de har nemlig til at formål at samle os om det hyggelige. Det hyggelige med højtlæsning, musik, kreative oplevelser og jul. 

Morgengry på Skælskør Bibliotek 19. november
I anledning af Nordisk November inviteres børn og deres voksne indenfor til en skøn morgenstund med historiefortælling, kakao og morgenboller. 
Morgengry henvender sig til de 3-6årige og deres voksne. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.
Læs mere og tilmeld jer: https://www.slagelsebib.dk/arrangementer/boern/morgengry-0 

Danmarksrejsen i Korsør Kulturhus 26. november
Koncertfroestillingen tager os på en rejse rundt i Danmark. Vi kommer helt fra spidsen af Skagen og videre til København, mens en pianist, en saxofonist og en skuespiller opfører fortællingen om Danmark. En fortælling om, at vi har hver vores måde at opleve verden og hinanden på. Det kan udløse konflikter, men også munde ud i løsninger. Musikken er universel, og musikken har et fælles sprog, der kan medvirke til at nedbryde fordomme og misforståelser. Det er en smuk og stemningsfyldt forestilling henvendt til de 5-10 årige og deres voksne.
Læs mere og tilmeld jer: https://www.slagelsebib.dk/arrangementer/boern/koncert-danmarksbilleder

Bålhygge, højtlæsning og tegneri på Slagelse Bibliotek
Tag hele familien under armen og mød forfatteren og tegneren bag den populære bog- og tv-serie Hjørne Bjørne. Niels Valentin læser højt fra sine bøger og viser hvordan man selv kan tegne de karakteristiske figurer fra historierne. Efterfølgende inviterer vi til æbleskiver over bål og varm kakao i bibliotekshaven. 
Læs mere og tilmeld jer: https://www.slagelsebib.dk/arrangementer/boern/baalhygge-hoejtlaesning-og-tegneworkshop

Julemanden gæster Skælskør Bibliotek
Den første mandag kommer julemanden på besøg. Her er der tid til juletræsdans for de mindste og deres voksne - og selvfølgelig uddeler han også slikposer nisserne har lavet, så husk tilmelding. 
Læs mere og tilmeld jer: https://www.slagelsebib.dk/arrangementer/boern/julemanden-kommer-paa-besoeg-0

Og husk: der er selvfølgelig også legestue i både Korsør og Slagelse du kan deltage i resten af året.