Sommerbladet er udkommet

23.06.22
​​​​​​​Biblioteket fejrer sommerferien med et lækkert, gratis sommerblad avis til alle børn. Sommerbladet er smækfyldt med idéer til sjove aktiviteter og gode anbefalinger og skal bl.a. fastholde børnenes læselyst gennem sommerferien.

Sommerferien nærmer sig med varme skridt for børn og voksne. Vi kan se enden på et langt skoleår og se direkte ind i en skøn og forhåbentlig varm sommer. Men det er jo Danmark og der kan være dage med dårligt vejr, hvor man har brug for lidt underholdning. Det er Sommerbladet helt med på at levere.

Vi har samlet sjove ideer, inspiration til læsning, gåder, udflugter i naturen og meget andet i dette års Sommerblad.

Bliv detektiv eller lær om planeterne
Sommeravisens indhold er særligt målrettet børn i alderen 8-12 år. I år kan du blive klogere på hvordan du laver dine egne kodelæsere eller skriver med hemmelig skrift, så du kan skrive med vennerne uden at dine forældre kan læse det. Du kan blandt andet også finde quizzer og konkurrencer, du kan deltage i sommeren igennem – eller blive klogere på planeterne. Der er nok til mange timers underholdning uanset hvordan sommerens vejr bliver.

Se den digitale version her: https://issuu.com/slagelsebibliotekerne/docs/sommerblad_web

Hent Sommeravisen på biblioteket
Sommeravisen bliver trykt i mere end 5000 eksemplarer og bliver delt ud på alle folkeskoler, specialskoler, privat- og friskoler i Slagelse Kommune.

Alle børn i 2. - 5. klasse vil få et eksemplar af Bibliotekets Sommeravis med sig hjem til læsning og brug i deres sommerferie. Alle andre kan få fingrene i et eksemplar af ’Bibliotekets Sommeravis’ på biblioteket i Slagelse, Korsør eller Skælskør fra den 21. juni.

Rigtig god sommer - og læselyst!