Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Target

Biblio Bio 19

Den første torsdag i hver måned vises der film kl. 19.00. Repertoiret er kunstneriske film, film fra eksotiske filmlande, nye såvel som gamle klassikere og film der ikke tidligere er har været vist i den lokale biograf.

Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser – og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.
Arrangementet er gratis - men husk tilmelding.

Over stok og sten i den islandske natur. Original islandsk øko-komedie.

Halla er på en mission. Hun har indledt et korstog mod den islandske sværindustri, der truer med at ødelægge hendes elskede islandske højland. Bevæbnet med bue og pil saboterer hun egenhændigt den lokale strømforsyning og lukker dermed midlertidigt en nærliggende aluminiumsfabrik. Myndighederne ser bestemt ikke med milde øjne på den ukendte og viljestærke ”Fjeldkvinde” og gør alt, hvad der står i deres magt for at standse hende. Kan Halla både holde sin hemmelige identitet skjult, redde miljøet og samtidig adoptere en lille pige fra Ukraine? Og lykkes det politikerne at frame hende som (øko-)terrorist?

Filmen er en intelligent feel-good film, der formår at tackle påtrængende globale dagsordener med lige dele humor, drama og musikalitet.

Instruktøren Benedikt Erlingsson har tidligere lavet ”Om mænd og heste”. En film, der modtog Nordisk Råds Filmpris 2014.

Instruktør Benedikt Erlingsson
Island, 2018
Spilletid 96 minutter