Efteråret på bibliotekerne

08.08.23
Læs om efterårets arrangementer på bibliotekerne.

Hvad har en fængselspræst til fælles med en poet? Det lyder som en svær gåde eller en dårlig vittighed, men det er det egentlig ikke – for de to har det til fælles at de begge optræder i Slagelse Biblioteker og Borgerservices program for efteråret, der netop nu er på vej, frisk fra trykkeriet.

Fængselspræsten, Ruben Fønsbo, er præst i Enner Mark Fængsel, og poeten er den prisbelønnede digter, Caspar Eric – og man kan opleve dem begge fortælle medrivende om deres værk og verden, på bibliotekerne i dette efterår. 

Og ikke nok med det, i programmet får de bl.a. selskab af både Orla Frøsnapper, Julemanden, en freestylerapper og en række forfattere, bl.a. James Joyce, Josefine Ottesen, Peder Frederik Jensen og sidst, men ikke mindst, den næsten glemte, men litteraturhistorisk vigtige, Thomasine Gyllembourg.

Desuden er programmet fuldt af gode kulturoplevelser og fællesskaber for både børn og voksne, læseklubber, bogæderklubber, en ny barselsklub, historiecafeer, film og en masse dejlig musik. Hele november er, ligesom sidste år, dedikeret til den nordiske kultur – og igen i år, med et lille tvist indimellem – som fx nordiske toner omsat til bossa.

Programmet kan hentes på et af bibliotekerne i Korsør, Skælskør og Slagelse fra uge 33, og allerede fra den 11. august kan du tilmelde dig vores mange forskellige arrangementer. Læs mere om  dem her og lad dig fornøje – der er masser af fine kulturoplevelser for både børn og voksne.

Læs mere og tilmeld dig HER

Læs den digitale udgave af programmet HER

Vi glæder os til at se dig på bibliotekerne hen over efteråret. Vi ses!