Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Pris
Gratis
Target

Biblio Bio 14

Biblio Bio viser film om eftermiddagen kl. 14.00 den fjerde torsdag i måneden. I samarbejde med Ældre Sagen i Slagelse viser vi film der appellerer til det brede publikum.

Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser – og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.
Arrangementet er gratis - men husk tilmelding.

Ta’ med Biblio Bio på en kulinarisk rejse til Italien.

Arturo (spillet af Vinicio Marchioni) er en af støvlelandets mest anerkendte køkkenchefer, men han kæmper med et heftigt temperament, som, selv efter italienske standarder, må betegnes som værende ude af kontrol. Efter et kort fængselsophold, som følge af sin manglende selvkontrol, bliver Arturo idømt samfundstjeneste, som han skal afsone på en skole for teenagere med Asperger.

Hans elever er ivrige efter at lære, især Guido (spillet af Luigi Fedele), en ung mand, som husker hver eneste ingrediens i hver en opskrift.

I begyndelsen betragter Arturo arbejdet med de unge og især Guido som en belastning, men den unge mands entusiasme for mad tænder en gnist i den ældre mentor. Arturo udskyder derfor sin flytning til Milano, hvor han ellers skal kokkerere på en fornem restaurant, for at tage med Guido til en prestigefyldt madkonkurrence. Arturo og Guidos biltur til konkurrencen gennem det skønne italienske landskab udvikler sig til en varmt venskab med gensidig respekt mellem dette umage par.

Så er du til italiensk mad og det skønne Toscana, så er denne helt nye italienske feel-good film lige noget for dig.

Instruktør Francesco Falaschi

Italien, 2018

Spilletid ca. 90 minutter

 

Pris
0