Om dette arrangement

Tid
11:00 - 11:40
Pris
Gratis
Bibliotek
Target

UDSOLGT // Børneteater: Vikingernes Konge

Vikingernes konge er en musikalsk og sanselig forestilling, som tager børn i alderen 5-10 år og deres voksne med på en rejse tilbage i tiden. Ind i den voldsomme historie om vikingernes konge.

Det er om at stå på den danske kyst, klar til at sejle på plyndringstogt til England. Skibene er lastede, fuldt bemandede med vilde og blodtørstige vikinger. Historien om at lytte til vinden, fjenden og kvinden. Historien om at slå den Engelske konge i knæ og få vikingesønnen gift med den Engelske prinsesse. Men Vikingernes konge kan ikke komme afsted. Hans søn mangler. Historien om far og søn som rejser ud sammen, på ukendt land og vand. Om at være viking, far og søn. at brøle af sine lunger fuld kraft.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Anmeldelse:
”Vi får action, underholdning og en lille smule vikingehistorisk lærdom. Mathias Rosenkildes lydunivers er både stemningsfuldt og morsomt, og når publikum inddrages på scenen, bliver det næsten et helt nummer i sig selv. Og ikke mindst er Basse J. Dam en udmærket historiefortæller, der evner både at holde kursen i fortællingen og holde de mest curlingagtige bedstemødre med kamera og håndsprit væk fra scenen imens. Derfor kan det i høj grad anbefales at se ’Vikingernes konge…..
– Morten Hede, Teateravisen.