Vinterferie

08.02.23
Vinterferien venter lige om hjørnet, og vi har samlet en masse spændende aktiviteter til feriedagene for børn.

Det er vinterferietid, men hvad skal I lave? I skal da en tur på biblioteket selvfølgelig! Vi inviterer nemlig indenfor til en masse hygge for børn og deres familier. Ihh, hvor bliver det godt!

På jagt efter bogstaverne

I kan blandt andet tage på bogstavjagt på alle tre biblioteker. I skal finde en hulens masse bogstaver, som vi har gemt på børnebiblioteket, og det skal gerne ende med en sætning fra en af Carl Quist Møllers skønne bøger. Der er også en præmie på højkant, uhh hvor spændende! Alle børn og glade sjæle kan være med.

Læs mere om arrangementet her: Bogstavjagt

KREA i fastelavnshjørnet

Fastelavn lurer også om hjørnet, så kom og lav krea i fastelavnshjørnet fra den 13.-17. februar. Hver dag kommer der nye ideer og materialer på fastelavnsbordet, så det gælder bare om at komme forbi og udfolde din kreativitet. Fastelavnshjørnet er åbent hver dag i den bemandede åbningstid fra mandag til fredag. Ideerne er henvendt til 3+, men med hjælp kan de fleste være med.

Læs mere om arrangementet her: Krea i fastelavnshjørnet

Børneteater

Vi inviterer til børneteater på de tre biblioteker. På Skælskør Bibliotek kan du opleve Boris og den glade løve den 13. februar. En humoristisk klassisk forestilling for de 3 – 9 årige og deres familier. Den finurlige musikant BORIS elsker at spille musik, men allerbedst er han til at fortælle historier. Den, han elsker allermest, er historien om den glade løve, der på forunderlig vis lærte at spille på tuba.

UDSOLGT / Bestil din billet her: Boris og den glade løve

På Korsør Bibliotek kan du opleve forestillingen Nielsen og Fisk den 15. februar. Det er en forestilling for de 3-8 årige om fantasi, hvor helt almindelige hverdagsting som støvsuger, standerlampe opvaskebørster få en hel ny betydning. Barkentins Teater har i sin forestilling foretaget en ret opfindsom kobling mellem en klassiker og en bedragen Nilfisk, når den drabelige historie om Sct. Jørgen og Dragen skal spilles.

Bestil din billet her: Nielsen og Fisk

Og sidst men ikke mindst kan du på Skælskør Bibliotek opleve børneteaterforestillingen Vikingernes Konge den 16. februar. Det er en musikalsk og sanselig forestilling, som tager børn i alderen 5-10 år og deres voksne med på en rejse tilbage i tiden. Ind i den voldsomme historie om vikingernes konge. Det er som at stå på den danske kyst, klar til at sejle på plyndringstogt til England. Skibene er lastede, fuldt bemandede med vilde og blodtørstige vikinger. Historien om at lytte til vinden, fjenden og kvinden. Historien om at slå den Engelske konge i knæ og få vikingesønnen gift med den Engelske prinsesse. Men Vikingernes konge kan ikke komme afsted. Hans søn mangler. Historien om far og søn som rejser ud sammen, på ukendt land og vand. Om at være viking, far og søn. at brøle af sine lunger fuld kraft.

UDSOLGT / Bestil din billet her: Vikingernes konge

Pyjamas Bio for de mindste

Den 15. februar inviterer vi sammen med Kosmorama igen de små og deres forældre (eller bedsteforældre) til Pyjamas Bio. Her mødes vi til en hyggelig halv time med oplæsning og små film på det store lærred, mens vi putter med vores dyne og bamse – og selvfølgelig har vi alle nattøj på. Billetter koster 10 kroner, og købes hos Kosmorama eller på kosmobio.dk

Læs mere her: Pyjamas Bio for de mindste

Vi glæder os til at se jer til en masse hyggelige aktiviteter i vinterferien på bibliotekerne.

Vi ses