Serie
Lær hvordan cocktails, limonader og snapse opbygges og sammensættes. Opskrifterne fokuserer på lokale råvarer og er delt op i 4 sæsonmenuer og suppleres med opskrifter på snacks og småretter til den lille sult
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emnetal
64.19 (Drikkevarer)
Bidrag af
ISBN
9788793314399
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2015)
Omfang
201 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Begivenhed
Kropsvæsker og cocktails - Klaus Larsen
Kom til et unikt foredrag med journalist og forfatter Klaus Larsen, når han dykker ned i den makabre fortælling om kropsvæsker, åreladninger, blodsugende igler og meget mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Bogen rider på den eksisterende cocktailbølge i kombination med det nordisk inspirerede køkken med de tilhørende sæsonråvarer af grønsager og krydderier. Sproget er rapt med en...