To personer læser bøger ved et bord

Nye retningslinjer på bibliotekerne – Covid 19

27.10.20
Du kan fortsat komme på Slagelse Biblioteker og Borgerservice, og vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer, så du kan besøge os i trygge rammer.

Fra torsdag den 29. oktober skal du bruge mundbind, når du besøger os og bevæger dig rundt indendørs på bibliotekerne. Hvis du sidder ned for at læse en avis eller bruge vores computere, så må du gerne tage mundbindet af.

Det er dog ikke et krav, at børn under 12 år skal bære mundbind.

Derudover er der i biblioteksrummet også afstandskrav og håndsprit – som du har kendt det siden foråret.

Arrangementer
Slagelse Biblioteker og Borgerservice holder fortsat åbent lige som resten af kulturlivet. Bibliotekerne kan som professionel kulturinstitution stadig afholde kulturelle arrangementer for større forsamlinger under kontrollerede former. 
Vi fastholder og gennemfører som udgangspunkt alle siddende arrangementer, da vi her kan styre antal af gæster og sidderækker med korrekt afstand mm. 

De nye restriktioner betyder dog alligevel, at vi må aflyse dele af vores arrangementer. Vi aflyser der, hvor vi ikke kan garantere, at retningslinjerne kan overholdes. 

Har du købt billet til et aflyst arrangement, får du naturligvis dine penge tilbage. Hvis arrangementet bliver aflyst, så får du besked på e-mail.

Vi passer på hinanden
Vi skal alle have ekstra fokus på at passe godt på hinanden i disse dage, og det håber vi at I vil hjælpe os med, når I besøger biblioteket – både for at låne, for at blive betjent i borgerservice eller bibliotek, eller for at deltage i vores forskellige arrangementer, selv om rammerne er lidt anderledes. 

Det vi gør, er kort sagt:
-    Sørger for masser af håndsprit
-    Sørger for hyppig rengøring og afspritning af kontaktpunkter
-    Begrænser deltagerantallet ved de arrangementer der afholdes
-    Sørger for god plads og afstand

Generel information om brug af mundbind fra Sundhedsstyrelsen

Vi opdaterer løbende denne side.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!