Få hjælp til svære låg og drilske kartoffelskrællere

15.03.23
Sundhedshusets velfærdsteknologiske udstilling er taget på tur rundt på bibliotekerne. Kom og prøv de mange forskellige hjælpemidler af – måske der er noget, som kan gøre hverdagen lettere for netop dig eller nogen du kender?

Der findes rigtig mange hjælpemidler, som kan gøre hverdagen nemmere på den ene eller anden måde. I den kommende tid kan du se et udpluk af de hjælpemidler i en ny udstilling på vores tre biblioteker i Slagelse, Korsør og Skælskør. Her kan du bl.a. se særlige kartoffelskrællere, en talende kop, elektriske dåseåbnere og meget andet.

Du kan ikke låne tingene med hjem, men du kan frit se, mærke og prøve tingene i udstillingen.

Kom og se udstillingen

I den velfærdsteknologiske udstilling kan du opleve hjælpemidler, der giver bedre mulighed for et godt og selvstændigt liv med øget livskvalitet. Du kan opleve udstillingen på vores tre bibliotekerne i følgende tidsrum:

Uge 8-11 på Slagelse Bibliotek

Uge 13-16 på Korsør Bibliotek

Uge 17-19 på Skælskør Bibliotek

Få hjælp, tips og tricks til temadage

Alle stederne kan du også møde en af Sundhedshusets velfærdsteknologiske medarbejdere til en temaformiddag eller -eftermiddag, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og få tips og tricks. Temadagene er afholdt i Slagelse. Du kan møde en medarbejder på følgende datoer i Korsør og Skælskør:

  • Korsør Bibliotek

27. marts kl. 10-12

3. april kl. 10-12

11. april kl. 12-14

17 april kl. 10-12

  • Skælskør Bibliotek

24. april kl. 10-12

9. maj kl. 12-14

Falder du over udstillingen uden for de tidspunkter er alle hjælpemidlerne ledsaget af korte beskrivelser, som informerer om hvordan de kan bruges. Når udstillingen ikke er på tur rundt om på bibliotekerne, kan du også opleve den i Sundhedshuset på Ingemannsvej 61 i Slagelse.

Læs om Sundhedshusets permanente velfærdsteknologiske udstilling HER:

Så kig forbi og bliv inspireret! Vi ses!

 

Kilde: Sundhedshuset, Slagelse