Fucking forelsket – kærlighed i Corona’ens tid

31.03.20
9 go’e ungdomsromaner fra eReolen – set gennem en drengs øjne.

Dagene kan føles lange i denne tid. Foråret er på vej, fuglene synger, og man må ikke være sammen med sine venner, som man plejer.

eReolen har masser af gode, spændende og forskellige e-bøger og lydbøger, som du kan læse i denne tid, hvor biblioteket holder lukket. Der er masser af emner at vælge imellem. Her er 9 go’e om den første, svære kærlighed. 

For at låne bøgerne skal du være bosat i Slagelse Kommune og oprettet som låner på biblioteket.
 

Kunsten at være normal 
Af Lisa Williamson, 2017

14-årige David vil hellere være en pige end en dreng. Leo har store problemer både hjemme og med sig selv. Men måske har de mere til fælles end de troede?
Fra 14 år.

Find bogen på:
eReolen

Fuck dig, Johannes
Rita Bitsch, 2012

Johannes må modvilligt flytte fra Århus til Ringkøbing. Her forelsker han sig hurtigt i den dejlige Caroline. Det gør livet både lettere og mere kompliceret, og da deres forhold får en dramatisk slutning, er det svært for Johannes at komme videre. 
Fra 14 år.

Find bogen på:
eReolen
Slagelse Bibliotekerne
 

Date med en engel
Ronnie Andersen, 2018

En ca. 17-årig dreng lever det vilde liv med stoffer og alkohol. Efter mødet med Miriam overvejer han at stoppe med stofferne, men indser sin afhængighed og at det ikke kan lade sig gøre. Men valget får store konsekvenser.
Fra 14 år.

Find bogen på:
eReolen
Slagelse Bibliotekerne

Bare os to
Kåre Bluitgen, 2018

Mark og Magnus er begge konkurrencesvømmere og har kendt hinanden siden vuggestuen. Men da Magnus får en kæreste bliver deres venskab udfordret. Men så får Mark en ide til en udfordring og herefter bliver intet som før.
Fra 14 år. 

Find bogen på:
eReolen
 

Adams fest
Af Martin Petersen, 2009

Adam har overlevet de voksnes krig. Han er såret, sulten og har hukommelsestab. Han møder pigen Sandra og de prøver at overleve trods alt - kan kærligheden overleve murbrokker, voldtægter og sortbørshandel?
Fra 14 år.

Find bogen på:
eReolen
 

Sig nu sandheden
Af Dana Reinhardt, 2017

Rivers kæreste har slået op, han forstår det ikke. I sin desperation søger han ind i en støttegruppe for unge med problemer og roder sig ud i nogle historier om pot og misbrug. Her møder han Daphne, og det sætter noget i gang.
Fra 14 år.

Find bogen på:
eReolen
 

Fuck off - I love you 
Af Lars Mæhle, 2015

Vemund er 16 år og usikker. Han flyder med, lader tingene ske. I træningscentret møder han Two Face. Det sætter ham i en helt ny situation, og kræver vigtige valg.
Fra 13 år.

Find bogen på:
eReolen
Slagelse Bibliotekerne
 

Nikolaj – bøsser, bumser og beskidte sokker
Af Mark Liebst, 2016

Nikolaj er 15, går i 9. og er bøsse. En dag i skolen opdager han til sin skræk, at han skal i tomandsgruppe med Jannik, som han er forelsket i. Men det går helt anderledes, end han havde frygtet.
Fra 13 år.

Find bogen på:
eReolen
 

Fucking forelsket
Af Nils J. A. Schou, 2018

Andreas er 15 år. Hans mor døde for 8 måneder siden, og han savner hende. Andreas er også forelsket i Monni, der kommer sammen med skolens sejeste, Tom P. Men Monni har selv problemer, og Andreas er en god ven.
Fra 13 år.

Find bogen på:
eReolen