Billede af mand og kvinde der kysser

Bøger med utroskab

15.08.19
Gribende bøger om mænd og kvinder, der begår utroskab, og de konsekvenser, der følger.

Det er ikke mig, det er dig
Af: Mhairi McFarlane, 2016
Della arbejder som pressemedarbejder på kommunen og har været sammen med kæresten Paul i 10 år. Men da hun opdager, at han er utro, må hun tage hele sit liv op til revision og gamle drømme udleves
.

Magisk karma
Af: Alexandra Potter, 2015 
Ruby Miller, der skriver kærlighedsromaner, er efter et brud med sin utro kæreste endt i en skriveblokade. Hun tror ikke længere på kærligheden, og hendes agent anbefaler hende en ferierejse. Hun tager til Indien for at besøge sin søster. Indien er fyldt med farver, dufte og karma. Det bliver meget mere end blot end ferierejse.

Der er stjerneskud om dagen
Af: Bodil Bredsdorff, 2013
Michelle har forladt sin utro mand og drikker nu igennem i et sommerhus langt ude på landet. Efterhånden kommer hun til hægterne igen, tager jagttegn, får nye venner og finder et ståsted.

Hjem til mig
Af: Marstein Trude, 2013
Ove kan bare ikke lade være: Han er sin første kone utro med hende, der bliver hans næste. Utroskaben er hans tro følgesvend gennem hele livet. Historien følger Ove over tre årtier i rollen som ægtemand til to meget forskellige kvinder, som elsker i en række kærlighedsaffærer med yngre kvinder og som far til tre børn.

Det brogede slør
Af: W. Somerset Maugham, 2010
Den utro Kity Fane tvinges til at følge med sin mand til en kinesisk landsby, hvor koleraen raser, og hun indser, at hendes opfattelse af andre mennesker har været forkert.

Sten for sten
Af: Liselott Willén, 2002
Kjerstin flytter med sin mand til en lille ø og føler sig meget fremmedgjort. Manden er ovenikøbet utro, så efter et selvudviklingskursus med en karismatisk leder tager hun selv affære ...

Freuds elskerinde 
Af: Karen Mack, 2014
Den unge, begavede Minna Bernays søger tilflugt hos sin søster Martha og hendes mand Sigmund Freud, da hun mister sit arbejde som guvernante. Minna drages af den fascinerende Sigmund, og de to indleder et kærlighedsforhold. Et kompliceret forhold, der skal blive Minnas skæbne på godt og ondt. 

Når tavshed taler
Af: Regitze Schrøder, 2013 
Roman om en hustru, en elskerinde og en datters forhold til en mand. Om kærlighed, der besværliggøres af 2. verdenskrigs komme og om tre forskellige opfattelser af samme mand over tid. 

Wonderboys
Af: Michael Chabon, 2013
Hovedpersonen er en midaldrende forfatter, som er i dyb krise efter adskillige år med stoffer, rod i privatlivet og en nedadgående karriere. Men en weekend med hans gravide elskerinde, en spøjs forlægger og 2 unge forfatterspirer åbner hans øjne.