Nordisk November

09.11.22
Med efterårets mintema Nordisk November sætter vi fokus på Nordens rige og mangfoldige kulturliv. 

Vores nordiske identitet er noget helt særligt, og sammen har de nordiske lande skabt grobund for et blomstrende kulturliv. Den nordiske litteratur er både underholdende, mangfoldig, rig og unik.

Derfor sætter vi fokus på Norden i november måned med en lang række aktiviteter. Traditionen tro afholder vi Skumringsaften den 14. november, som i år holdes i Slagelse og Skælskør, mens børnene inviteres til Morgengry.

Vi skal også se nordiske film med Nordiske filmdage i november og læse nordiske bøger med læseklubben Nordisk November-læseklubben.

Der inviteres også indenfor til musikalsk foredrag med Mette Kathrine Jensen, der er folkemusiker og foredragsholder. Hun vil fortælle om fornemmelser for årstider i Skandinavien og meget andet den 22. november kl. 19. Vi slutter november af med koncerten Danmarksbilleder, hvor to musikere og en skuespiller opfører fortællingen om Danmark. Det sker den 26. november kl. 11 på Korsør Bibliotek.

Mangler du lidt inspiration til nordiske bøger og forfattere, så har vi lavet en liste med lidt blandet godt og der vil også være udstillinger på bibliotekerne, som måske kan friste.

Du kan læse mere om vores mange arrangementer HER og husk tilmelding!

Rigtig god Nordisk November!