Klassiske koncerter på Qello

24.03.20
Nu kan du via biblioteket gå til koncert hjemme i stuen med bibliotekets nyeste tilbud, Stingray Quello. Her kan du finde musik i massevis. I denne artikel kan du lære mere om hvordan du kan bruge tilbuddet og der er anbefalinger til 9 go'e koncerter indenfor det klassiske område.

De digitale medier fylder mere og mere og vi har mange brugere til både E-Reolen og Filmstriben, som opfylder behovene for vores læsere og vores filmkiggere. Siden vi hoppede væk fra det nu hedengangne BibZoom har der ikke været et bibliotekstilbud, hvor musik indgår. Nu er der adgang til musik igen via Qello og det  er koncertfilm og musikdokumentarer der er i fokus.

Siden er amerikansk, men bl.a. Efterklang og Rammstein er der ligesåvel som klassisk, jazz, blues, reggae, underholdning, opera, Andre Rieu osv. Der er endvidere dokumentarfilm og mange søgemuligheder, så du kan på jagt efter genrer, tidsperioder, setlister eller rent alfabetisk(efter fornavn). Det er egentlig bare at springe ud i det.

Adgang
Første gang skal du logge ind via biblioteket. Du logger på med dit cpr-nummer og din pinkode til biblioteket og opretter dig efterfølgende i Qello (https://www.slagelsebib.dk/e-materialer/qello). 
Næste gang kan du gå ind direkte på qello.com.

Gustav Mahler
Symphony No. 6/Claudio Abado

Ludvig van Beethoven
Piano Concertos 1-5/Daniel Barenboim

Giuseppe Verdi
Nabucco

Maurice Ravel
Bolero - Discovering masterpieces

Richard Wagner
Lohengrin

The three tenors
In concert 1994

Ludvig van Beethoven
Symphony no. 1(Berliner Philharmoniker)

Georges Bizet
Carmen

Claude Debussy
Discovering masterpieces