black and white round illustration
light trail > > > If you interested in my artwork, please visit and follow instagram.com/flyd2069

Dystopiske scifi-spil til Playstation

07.06.24
Playstation kan spilles hele året uanset om solen skinner varmt, men det kan den få lov til at gøre på alle de andre. Jeg har fundet nogle af mine favoritter frem i stedet.

Death Stranding
Actionspil. Adventurespil. Sam (Norman Reedus) skal forbinde resterne af et postapokalyptisk USA og redde menneskeheden. Han skal fragte pakker tværs gennem landskabet og forbinde områderne via netværk, mens han forsøger at undgå fjender. Det bliver en kamp på liv og død mod ustabilt vejr, barsk natur og skræmmende monstre. Mads Mikkelsen spiller en fremtrædende rolle.

Lån spillet på Bibliotek.dk

Control
Jesse Faden er netop blevet valgt som ny chef i FBC - The Federal Bureau of Control. Det hemmelige agentur er under angreb fra en mystisk entitet kaldet The Hiss, som Jesse får brug for sine overnaturlige kræfter for at besejre.

Lån spillet på Bibliotek.dk

Fallout 4
Actionspil. Spillet foregår i en sønderrevet, postnuklear verden, hvor de få overlevende har levet skjult i forseglede Vaults. Du vågner efter 210 år, og opdager at ukendte slyngler er trængt ind i beskyttelsesrummet, har bortført din søn og dræbt din kone. Her starter spillet og din mission er klar: overlev i den barske verden og find din søn.

Lån spillet på Bibliotek.dk

Cyberpunk 2077
Du er V, en ex-lejesoldat udstyret med cybernetiske forbedringer, på jagt efter en udødeligheds-chip i den ekstreme underverden i storbyen Night City.

Lån spillet på Bibliotek.dk

Horizon Zero Dawn (og dens efterfølger Horizon Forbidden West til PS5)
Actionspil. Adventurespil. Action-RPG i open world-miljø, som foregår i en fjern fremtid, hvor menneskeheden lever i en ny stenalder. Du spiller pigen Aloy, en dygtig jæger, som må udforske den barske verden og kæmpe mod maskiner fra fortiden.

Lån spillet på Bibliotek.dk

Destiny 2
Shooter. Multiplayer online-shooter for 2-9 spillere. Et år efter begivenhederne i Destiny - rise of iron lykkes det for Red Legion-tropper at stoppe al kommunikation i solsystemet. Den efterfølgende forvirring bruger de til at gennemføre et angreb mod The Last City. Det er derfor op til dig og resten af universets Guardians, at slå tilbage.

Lån spillet på Bibliotek.dk

Mass Effect
Episk science fiction-trilogi i action-rollespilgenren. Genoplev historien om elitesoldaten Commander Shepard, som har en afgørende rolle i forsvaret af vores galakse. For unge og voksne.

Lån spillet på Bibliotek.dk