Oplæsning til jul
Oplæsning til jul

Julebøger for børn

11.11.19
Julen står for døren og det kan dårligt blive bedre - og dog. Måske en lille julebog kan gøre december mere hyggelig, mens kalenderlyset brænder.

Da Boris blev julemand / julebjørn 
Af Ryan T. Higgins 2018
Borris kan ikke li`jul, han vil sove hele vinteren. Det får han ikke lov til af hans juleglade familie, og helt galt går det, da skovens dyr tror han er julemanden.
Det er en bog med fantastiske tegninger for de 3-6 årige.

Vitello 24 julehistorier
Af Kim Fupz Aakeson 2018
En julekalender med 24 chokolader, drillenisser, Santa Lucia og mormor. Vitello har mega travlt og han glæder sig til julen som bliver idyllisk.
For de 5-8 årige for højtlæsning

24 sjove decemberdage
Af Dina Gellert 2016 
Nissetrolden og alle hans venner har 24 julehistorier klar til højtlæsning. Der er jule puslerier, lege, gaver og opskrifter til hele julemåneden. 

Ollies julegave
 Af Dina Gellert 2019
Alle juleforberedelser er i gang i Ollies familie. Får Ollie mon den julegave som han ønsker sig?
For de 3-6 årige

Liva og Louis holder jul
Af Ruth Wielockx 2019
Liva og Louis hjælper med at gøre klar til juleaften, hvor familien kommer til middag. Det bliver en hyggelig aften med spændende overraskelser.
For de 3-6 årige

Da julen kom til Mumidalen
Af Alex Hatifi. Novelle af Tove Jansson genfortalt af Alex Haridi og Cecilia Davidsson 2018
En dag i december bliver mumifamiliens vinterdvale afbrudt. Udenfor har verden forandret sig. Der er noget på vej mod Mumidalen,. Det lyder meget mystisk og farligt. Det hedder jul. 
For de 4-8 årige

Nissen der ville være berømt 
Af Kim Fupz Aakeson 2019
En nat drømte nissen, at han var berømt og kom i fjernsynet. Jeg vil være berømt og det er så nemt som ingenting tænkte han. Men det går ikke helt som nissen havde tænkt.
For de 7-11 årige for højtlæsning

Jul i eventyrland
Af Carys Bexington 2019
Natten før jul, kanen er pakket og Sankt Nikolaus skal aflevere en særlig pakke i dronning hjerter Dames palads i Eventyrland.
For de 3-6 årige

Min bog om julemanden
Af Liesbet Siegers 2019
Julemanden bor på nordpolen sammen med sine hjælpere. Han har travlt op til jul. Hjælp julemanden med at finde sine støvler, se om du kan tælle julemusene og prøv om du kan gætte hvem der skal have hvilken gave.
For de 3-6 årige

Tags