Billede af dyster skov

Du er selv hovedperson

24.01.19
Det er sjovt selv at være med til at bestemme handlingen og det kan du gøre i de her bøger.

Privatdetektiv
Af David Zimakoff, 2018
Linus er privatdetektiv. Og han har netop hængt skiltet op, da hans første kunde banker på. Stellas mor er forsvundet. Og så alligevel ikke. Skal Linus tage sagen, og løser han mysteriet? Det bestemmer du!
Fra 10 år.

Fyrtårne
Af Nikolaj Johansen, 2018
Du kommer tilbage til din fødeø, Rurholm, og du opdager at din far er myrdet. Du leder efter motivet til mordet, og du opdager måske nogle hemmeligheder om dit eget ophav og de andre øboere. Hvis du vil slippe fra øen med livet i behold, må du opklare hemmeligheden omkring fyrtårnet.
Fra 12 år.

Den lille onde bog
Af Martin Myst, 2018
Et interaktivt gysereventyr. Den lille bog, vil gerne være en ond bog, men den har brug for læserens hjælp til at komme så langt. Vil du hjælpe den lille bog?
Fra 10 år.

Farlig togturer
Af Kit A. Rasmussen, 2018
Der er en morder på fri fod. En ung pige og en matematiklærer er indtil nu fundet døde. Hvem bliver det næste offer? Det bestemmer du i denne labyrintbog, hvor læreren er med til at bestemme handlingen.
Fra 10 år.

Dæmonjæger
Af Steve Barlow, 2017
Du er hovedpersonen i denne gyser. Du skal som jæger bekæmpe japanske dæmoner som angriber Okinawa.
Fra 9 år.

Helt gratis!
Af Dorte Schou, 2016
Hvad gør du, hvis du eller en af dine venner kommer til at stjæle? Indrømmer du det? Sladrer du? Hvordan kommer man ud af sådan en situation på en god måde? Valgene er dine, for du er hovedpersonen.
Fra 8 år.

Invasion fra rummet
Af Simon Chapman
Du er hovedpersonen og jorden er truet af invaderende aliens. Kun du kan stoppe dem. Vær snedig, så vil det lykkes for dig.
Fra 10 år.

Dr. Krank
Af Bjarke Schjødt Larsen
Dr. Krank bortfører børn og laver blodige forsøg med dem i sin kælder. Du, læseren, er selv hovedpersonen i historien og er med til at vælge, hvad der skal ske. Hvis du tager et forkert valg, kan det ende helt galt.
Fra 8 år.

Ankors amulet
Af Linea Bjerrum Nielsen
Bevæbnet med en terning, blyant og papir må du rejse til Mellemverdenen for at hæve den Udødsforbandelse som troldmanden Ankor har kastet på dig.
Fra 12 år.