Gå på opdagelse i naturen

07.07.23
Naturnysgerrig? Kom og lån en grejtaske helt gratis med naturudstyr til hele familien! Vi er glade for at kunne udlåne en lækker taske fyldt med naturgrej og -udstyr, der gør det sjovt og let for børn og børnefamilier at gå på opdagelse i den danske natur - og det er helt gratis for lånere på Slagelse Bibliotekerne at låne en grejtaske.

Rigtig mange børnefamilier ønsker at komme mere i naturen, men mangler inspiration, og grejtasken, der nu kan lånes på Slagelse Biblioteker (samt på mere end 100 andre biblioteker i landet), gør det tilgængeligt for alle familier, at få skønne naturoplevelser i deres lokalområde. 

Taskerne er udviklet af projektet ’Naturfamilier’ og indeholder bl.a. insektsugere, forstørrelsesglas, bøger og naturspil, så der er noget for enhver smag og naturerfaring!

Naturfamilier har både en Instagram og lokale Facebookgrupper i hele landet, hvor mere end 10.000 Naturfamilier deler erfaringer, inviterer hinanden på ture og meget mere. Så tjek endelig ind på de sociale platforme, hvis det har interesse.

Du kan finde grejtasken lige nedenfor og reservere en til dig og din familie.