nomerne

Nomernes eventyrlige univers

18.11.22
"Nomerne" udspiller sig i sit helt eget eventyrlige univers, og er tegnet i en sej og farverig manga-stil. Historierne byder på masser af magi og action og de gode Nomere klarer altid de spændende udfordringer ved hjælp af deres venskab og deres opfindsomhed.

Jan Kjær er en produktiv forfatter og illustrator, han har skrevet og illustreret fantasy-bøger og faglitteratur om at tegne manga for de større børn. Hans tegnestil er inspireret af  mangastilen. Bøgerne om "Nomerne" har et godt mix mellem billedbog og tegneserie.

Handlingen i bøgerne udspiller sig i Nomernes eventyrlige univers, blandt et lille folk nomere og, hver bog har en hovedperson, der er i centrum for de fleste af begivenhederne. Mange børn der kan lide en god action-leg, vil nok også kunne lide bøgerne om Nomerne, for der er virkelig fuld over feltet og masser af sej action med f.eks. haj-sværd, skovpirater og meget andet godt. 

På listerne herunder har vi samlet en masse Nomer-bøger og der er både billedbøger, startlæsningsbøger, aktivitetsbøger og e-bøger.

Og der er meget mere at komme efter på www.nomerne.dk  - her er bl.a. farvelægningsark, musikstudie og billedlotteri.

God fornøjelse! 

 

Nomerne billedbøger

"Viljetyven" - en Nomerne serie i 3 bind

Nomerne startlæsning

Nomerne aktivitetsbøger

Nomerne e-bøger

Credit: Københavns Biblioteker