SLAGELSE:DOX

05.03.24
I samarbejde med CPH:DOX er det en glæde for os igen at kunne præsentere SLAGELSE:DOX

Fra 13.-24. marts 2024 kan du opleve et udvalg af de allerbedste nye danske og internationale dokumentarfilm, når CPH:DOX og lokale kulturinstitutioner rundt omkring i Danmark inviterer til filmfestivaler med dokumentarfilm, debatter og events.

FILMPROGRAM:

SLAGELSE:DOX // Once Upon a Time in a Forest

Den 13. marts kl. 16 på Slagelse Bibliotek kan du opleve en dokumentar om biodiversitet og generationskløfter, der krydser klinger i denne smukke og eftertænksomme film om to unge aktivisters kamp for at redde de vældige, finske nåleskove. For er det stadig civil ulydighed, når man ved, at man har både historien og fremtiden på sin side?

Tilmeld dig her: LINK 

SLAGELSE:DOX // The many lives of Eduoard Louis

Den 13. marts kl. 19 på Slagelse Bibliotek kan du opleve en dokumentar om en af samtidens vigtigste forfattere, der inviterer os på en personlig spadseretur gennem den fortid, han har gjort op med i sine selvbiografiske romaner. Klasse, kultur, seksualitet, identitet og dannelse - Édouard Louis taler af erfaring.

Tilmeld dig her: LINK

SLAGELSE:DOX // The Swan Song

Den 21. marts kl. 16:30 i Korsør Kulturhus kan du opleve en kærlighedssonate til ballet og ‘Svanesøen’ med alt, hvad det indebærer af hård træning, lavt selvværd, drømme, racisme, forløsning og forstokkede traditioner, der (måske) er i gang med at blive lavet om.

Tilmeld dig her: LINK

Alle filmforevisningerne er gratis, men kræver tilmelding.

Vi glæder os til at se dig!