Kaleidos - LGBT+ mødested på Slagelse Bibliotek

I samarbejde med biblioteket afholder Kaleidos, en lokal LGBT+ forening under LGBT+ Danmark, møder for alle LGBT+ personer i bibliotekets mødelokaler.

Kaleidos inviterer sammen med biblioteket til møder for alle LGBT+ personer i Slagelse og omegn. Mødestedstilbuddet finder sted på Stenstuegade 14, lokale 2, første onsdag i måneden med startdato d. 5. juli 2023 i tidsrummet kl. 18-20.

Kaleidos er en gruppe under LGBT+ Danmark, som i samarbejde med Slagelse Bibliotek og Borgerservice, byder på aktiviteter, events og et åbent mødested for LGBT+ personer i alle aldersgrupper i bibliotekets lokaler.

Formålet med foreningen er at give de deltagende mulighed for at møde ligesindede i hyggelige rammer, hvor man kan komme og opleve et socialt fællesskab, som ikke dømmer uanset seksualitet eller kønsudtryk, og hvor man kan skabe nye venskaber på tværs af alle aldre og dermed erfaring med at være LGBT+ person. 

Kaleidos skal være et safe space, hvor man som LGBT+ person trygt kan tale med ligesindede om de tanker, erfaringer, følelser og udfordringer, der er en del af livet som LGBT+ person i de mindre lokalsamfund omkring Slagelse. Man er aldrig tvunget til at selv at dele, men alle er velkomne.

Møderne i Kaleidos har som oftest et tema, men det er ikke et krav. Temaerne bestemmes i fællesskab af gruppens medlemmer, og alle gode ideer er velkomne. Der er altid kaffe på kanden og lidt lækkert til ganen, når man mødes.

Man kan læse mere om Kaleidos her: https://lgbt.dk/kaleidos/