Læseklub: Bogæderne

Er du vild med bøger og går du i 4., 5. eller 6. klasse, så er det nu du skal læse videre. Her kan du nemlig blive meget klogere på bibliotekets læseklub for børn på Korsør, Skælskør og Slagelse Bibliotek.

Vi mødes i klubberne cirka hver tredje uge og læser til hvert møde en bog indenfor en bestemt genre. Det kan være bøger om det sjove, det triste, sport, gys og gru, venskaber, problemer, fantasy, krig og meget, meget mere. 

Hvordan foregår det
Møderne i klubberne består af en skøn blanding af bogsnak, quiz, guf og masser af hygge.

Vi mødes i alt omkring otte gange i løbet af sæsonen. Derudover har vi til jul en hyggelig juleafslutning, hvor vi mødes med bogæderne fra de andre byer. I slutningen af sæsonen mødes vi til en quiz med de andre klubber, hvor du og de andre bogædere bliver udfordret på jeres viden om litteratur, musik, film, sport og meget mere. 

Tilmelding
Vi åbner den nye sæson hvert år i oktober. Tilmelding åbnes altid lige omkring september og du kan finde tilmelding i vores online kalender: https://www.slagelsebib.dk/arrangementer eller du kan komme forbi biblioteket og blive tilmeldt. I kalenderen kan du også læse hvornår vi mødes i de forskellige byer.