Særtilbud: MØGMIS (mellemtrin)

Skal din klasse møde verdens mest hævngerrige kat og forfatterne bag? Så er det nu I skal slå til og booke jeres billetter.

Med udgangspunkt i tegneserien om Danmarks mest vanvittige, hævntørstige kat, MØGMIS, vil Sophie Souid og Thomas Hjorthaab invitere mellemtrinnet med på Engtoften, hvor Møgmis huserer med sine venner.

Der skal tales om katte, hunde, kæledyr og teenagere - og hvilken race, der fra naturens side mon er værst? Sophie Souid vil både læse højt og skabe dialog med børnene og vende de temaer, som historierne om Møgmis også gemmer på: nemlig venskab, søskendekærlighed og (u)retfærdighed.

I den litterære optræden får mellemtrinnet også mulighed for at være med til at lave en tegneseriestribe, når Thomas Hjorthaab live-tegner. Hvilke (sjove) drabsforsøg skal Møgmis’ stakkels ejer Sivert mon udsættes for? Eller skal vi vende det hele på hovedet, så det er Møgmis, der får kam til sin stride pels?

“Vi ønsker at slå et slag for tegneserier, de grafiske noveller og billedbøgerne, der både kan skabe læselyst og prikke til børnenes fantasi i en tid, hvor det visuelle dominerer.”
 

Dato: 13. november
Tid: 10.30
Sted: Skælskør Bibliotek

Tilmelding: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/low78nfkw3 (nyt vindue) eller ved at kontakte Slagelse Bibliotekerne.

Det er helt gratis for klassen at deltage, men tilmelding er nødvendig. Den åbnes 9. oktober kl. 10.00. 

Har du spørgsmål om MØGMIS kan de rettes på mail til bornebib@slagelse.dk
 

Møgmis vandt Årets bedste tegneserie v/ Københavns Børnebiblioteker 2022 og blev i 2023 nomineret til Pingprisen for Bedste børne/ungdomstegneserie.

Sophie Souid er børnebogsforfatter og er kendt for sin humor og tempofyldte skrivestil. Hun debuterede i 2018, men har allerede en lang række udgivelser i bagagen, der både tæller tegneserier, billedbøger, julekalendere og spændingsromaner.

Thomas Hjorthaab er illustrator og forfatter. Han er uddannet tegneserietegner fra Serieskolan i Malmö i 2012 og fra Manuskriptskolen i København i 2022. Han både skriver og arbejder som illustrator af især børnebøger, men har også lavet animationer til musikvideoer, TV og tegnefilm.