Om dette arrangement

Tid
13:30 - 14:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Target

Foredrag Uge Sex: hadtale, dickpics og den digitale verden

Christian Mogensen fra Center for Digital Pædagogik holder oplæg for unge om alt det de kan møde og skal kunne håndtere i deres digitale hverdag. Foredraget er i øjenhøjde med de 15-18-årige, om bl.a. hadtale på nettet, dickpics og billeddeling og også om hvordan vi kan beskytte os digitalt mod det vi møder online.

Christian Mogensen er uddannet kandidat i Filosofi og Psykologi, og siden han blev færdig på universitetet, har han arbejdet med spil og medier, og hvordan de påvirker den digitale generations hverdag på nettet.

Hos CfDP er det Christian, der har styr på gamingprojekterne, og så er han også aktiv i den nationale og internationale diskussion om digitale spils effekt på unge mennesker. Han er samtidigt ekspert i internetkultur og i de mange digitale fællesskaber og fora, unge færdes i lige NU.

Christian er også spiljournalist og techskribent for flere danske medier. Hans ekspertise bliver tit brugt i medierne, bl.a. i forhold til sagen om den kontroversielle net-person Andrew Tate.

Foredraget finder sted i forbindelse med Uge Sex, som Sex og Samfund hvert år står bag. Deres fokus er at kæmpe for en verden hvor ingen udsættes for seksuelle overgreb og alle kan bestemme over egen krop. Læs mere om Sex og samfund: https://sexogsamfund.dk/