Om dette arrangement

Tid
13:30 - 14:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Target

Foredrag Uge Sex: hadtale, dickpics og den digitale verden

Emil Ludvigsen fra Center for Digital Pædagogik holder oplæg for unge om alt det de kan møde og skal kunne håndtere i deres digitale hverdag. Foredraget er i øjenhøjde med de 15-18-årige, om bl.a. hadtale på nettet, dickpics og billeddeling og også om hvordan vi kan beskytte os digitalt mod det vi møder online.

 Emil Ludvigsen er uddannet kandidat i teknologi, og han har i mange år arbejdet med spil og medier, og hvordan de spiller ind i den digitale generations hverdag på nettet.

Hos CfDP er det Emil, der er tovholder på en del af gamingprojekterne, og så er han også aktiv i den nationale og internationale diskussion om digitale spils effekt på unge mennesker. Han er samtidigt ekspert i internetkultur og i de mange digitale fællesskaber og fora, unge færdes i lige NU. Derudover laver han forskning om kønsnormer i spil og økonomisk kriminalitet på nettet. Hans ekspertise bliver tit brugt i medierne, bl.a. i forhold til hvidvask, kriminalitet og salg af ulovlige varer til unge på nettet.

Foredraget finder sted i forbindelse med Uge Sex, som Sex og Samfund hvert år står bag. Deres fokus er at kæmpe for en verden hvor ingen udsættes for seksuelle overgreb og alle kan bestemme over egen krop. Læs mere om Sex og samfund: https://sexogsamfund.dk/