Unlock
Unlock

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target

UNLOCK! - Løs gåderne og red verden

Er du til mysterier, gåder, escape-rooms og mystery-routes – så er UNLOCK! Det helt rigtige for dig. Vi har indkøbt alle spil i serien, så du er fri for det – 30 spil i alt i forskellige sværhedsgrader. Du kan nemlig kun spille et UNLOCK!-spil én gang, så kom og prøv det hos os sammen med os andre spilleglade mysterienørder.

Mysterier er sjovest når man er flere om at løse dem. Derfor skal du samle et hold på to eller tre personer og tilmelde jer samlet. Spillene er udviklet til voksne i alle aldre og på engelsk, så derfor skal alle på holdet være fyldt 14 år. 

Vi har inviteret Brætspilsnørderne, der hver gang vil starte aftenen med 3 super fede brætspil, som de gerne vil anbefale. De laver en kort gennemgang og fortæller hvorfor netop dette spil er fantastisk. Efterfølgende vil der være en kort introduktion til UNLOCK!, for dem der ikke har prøvet spillene før - og så er det bare i gang med at bruge de små grå. Der er masser af gåder og puzzles at gå i krig med.

Man tilmelder sig fra gang til gang og man er meget velkommen til at komme alle fire gange og prøve nogle flere af spillene. Vi sørger selvfølgelig for lidt snacks og sodavand.

Forårets datoer er:
Lørdag den 25. februar kl. 14.00-16.00 (Afholdes i forbindelse med Spilmesse: Slagelse spiller brætspil)
Torsdag den 16. marts kl. 19.00-21.00
Torsdag den 27. april kl. 19.00-21.00
Torsdag den 11. maj kl. 19.00-21.00

Det er gratis at deltage, men husk tilmelding (1 hold=1 tilmelding).