Som man siger
Som man siger

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target

SOM MAN SIGER - et digitalt sprogshow

Dialekter og bandeord, børnesnak og gammeldansk, ghettodansk og gadeslang. Talesproget er mangfoldigt, og sprogforsker Michael Ejstrup kommer ud i mange kringelkroge i sit show.

”SOM MAN SIGER er vigtig, fordi vi alle har behov for at få rusket op i vores fordomme. Det er både sundt og nærende for vores fælles forståelse af hinanden og vores kultur at få indblik i de andres sprog. Et sprog, der gemmer på masser af indsigt i, hvem vi er, og hvor vi kan komme hen sammen,” udtaler sprogforsker Michael Ejstrup.

PRAKTISK: 
Arrangementet er gratis, kræver ikke tilmelding og foregår online via dette link (https://meet.google.com/wzm-keow-viq?fbclid=IwAR3lCAbIM3UMzk4gsWb0VbL_4Ftdp8okTT6Yiu5Ho5H84w_0gupRjzL5o7E) 

Læs mere om arrangementet på Facebook HER

Program:
- Fra klokken 18.30 vil linket til showet være åbent. Du får nærmere information om, hvordan det hele afvikles.
- Klokken 19.00 vil aftenens moderator kort introducere programmet, sprogforsker Michael Ejstrup og dem, der står bag projektet.
- Klokken 19.05 lukkes de digitale døre, og sprogforsker Michael Ejstrup vil i vores nyproducerede video sørge for at massere dine hjerneceller, teste dine sproglige fordomme og gøre dine smilerynker dybe. Husk løbende at stille sproglige spørgsmål til Michael Ejstrup i chatten.
- Klokken 20 vil der være 15 minutters pause.
- Klokken 20.15 vil moderator udvælge spørgsmål fra chatten, som vedkommende stiller Michael Ejstrup. Spørg om hvad som helst, Michael har gode sprogsvar klar på næsten alt.
- Klokken 21 Tak for i aften.

Tag plads foran skærmen, og iklæd dig din sproglige ja-hat.

Projektet er skabt af MegaNørd og støttet af Nordea-fonden.