Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
25 - 50
Target

Forfatterforedrag: Glenn Bech

Kom til en spændende litterær aften, når forfatter Glenn Bech kommer for at fortælle om sin debutroman “Farskibet”. Det er en personlig fortælling om svigt, vold og en familie i krise. Det er en historie om giftig maskulinitet og om, hvad det vil sige at være mand, men også en fortælling om valg.

Glenn Bech siger selv om sin debutroman:
”Den har været nødvendig for mig at skrive, for når man som barn oplever noget voldsomt og skamfuldt, man ikke har sprog for, ophober det sig i en. Nogle brænder så en skole ned, andre bliver bankdirektører, og andre igen skriver – som jeg – en bog. I Farskibet har jeg omsat vreden og det, jeg efterfølgende oplevede i min barndom og ungdom, til en historie.”

[…] “Det ville helt klart have været lettere for mig, hvis jeg havde skrevet en journalistisk erindringsbog, men min ambition har været at få tekst og kunstnerisk formgivning til at hænge tæt sammen. Samtidig bliver det også fiktion, bl.a. fordi jeg i dele af romanen skriver fra et sted fra før, jeg som barn overhovedet fik et sprog. Og det er historien, som jeg synes, den var.”

​​​​​​​Billetter 50 kroner og 25 kroner for medlemmer af Biblioteksklubben.