Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target

Foredrag med Bastian Emil Goldschmidt

Forfatter og cykelkommentator Bastian Emil Goldschmidt gæster Korsør Bibliotek.

Lørdag 2. juli kommer verdens største cykelløb forbi Slagelse Kommune. Som optakt til denne store begivenhed afholder Korsør Bibliotek et spændende foredrag om Tour de France og dens historie og myter.

Bastian Emil Goldschmidt gæster Korsør Bibliotek til en samtale om cykelsportens store fortællinger og forbindelsen mellem sport og litteratur, samt sine oplevelser fra landevejen i sin dækning af sporten. Forfattere som Curzio Malaparte, Herman Melville, og Yukio Mishimas holdes frem i cykelsportens lys. Bastian Emil Goldschmidt er forfatter til bogen 'Fremad' (2021) og fungerer som ekspert hos Eurosport.

Bastian Emil Goldschmidt (f. 1992) har som forfatter, cykelekspert hos Eurosport, skribent, oplægsholder og med oversættelsen af Curzio Malapartes ‘Coppi og Bartali‘ (2017) vakt begejstring landet over. Bastian Emil er desuden musiker og har turneret i Europa, USA og Rusland som forsanger med bandet Grand Prix.

Materialer

Bastian Emil Goldschmidt: Fremad GennemseGennemse
  • Bog

Fremad

Af Bastian Emil Goldschmidt (2021)
Cykelsporten fortalt for kulturinteresserede sportsentusiaster, fans af Jørgen Leths fortællerstil og den nysgerrige ...
Læs mere
GennemseGennemse
  • Bog

Coppi og Bartali

Af Curzio Malaparte (2017)
Essay om de to italienske cykelryttere og dobbelte Tour de France-vindere Fausto Coppi (1919-1960) og Gino Bartali (1...
Læs mere