Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Bestil billet(ter)

Biblio Bio

Biblio Bio viser film om eftermiddagen kl. 14.00 den fjerde torsdag i måneden. I samarbejde med Ældre Sagen i Slagelse viser vi film der appellerer til det brede publikum. NB rykket til anden dato pga. julen.

Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser. – og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.
Arrangementet er gratis - men husk tilmelding.
 

Ny komedie fra skaberne bag det franske publikumshit ”De urørlige”.

For brud og brudgom er det den vigtigste dag i deres liv. Men for cateringfyren Max, fotografen Guy og entertaineren James er det en aften som alle andre – ligesom det er for alle de andre medarbejdere på det ekstravagante slot udenfor Paris, hvor bryllupspar valfarter til for at fejre den store dag.Pierre og Helena er et af de par, som har bestemt sig for at markere deres ja til hinanden på slottet. Fra morgenstunden til næste dags solopgang følger vi deres bryllupsfest, gennem øjnene på dem, som virkeliggør denne magiske oplevelse. Og selvfølgelig går alting ikke, som de havde forestillet sig det.Eric Toledano og Olivier Nakache, duoen bag det verdensomspændende mega-hit ”De urørlige”, er tilbage med en ny komedie, der er en hyldest til livet, kærligheden og kaosset derimellem.

Set af over 1,5 millioner i hjemlandet i den første måned!

Instruktør Olivier Nakache, Eric Toledano

Frankrig, 2017

Spilletid ca. 110 minutter

Film derhjemme
Kan du ikke vente til det bliver tid til at se film på bibliotekerne, så er der altid mulighed for at streame film via Filmstriben og bibliotekerne har også mange film til udlån.