Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Bestil billet(ter)

Biblio Bio

Biblio Bio viser film den første torsdag i måneden kl. 19.00. Repertoiret er kunstneriske film, film fra eksotiske filmlande, nye såvel som gamle klassikere og film der ikke tidligere er har været vist i den lokale biograf

Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser, der kommer på hjemmesiden ca. 7 dage før filmen vises – og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.
Arrangementet er gratis - men husk tilmelding.

Biblio Bio viser Guldpalme- og Oscar-vinder Michael Hanekes seneste film.

Den velhavende Laurent-familie forsøger at opretholde deres perfekte facade, men et selvmord, et uheld på byggepladsen, en alkoholisk og ustabil søn samt en senil bedstefar gør det svært for matriarken Anne, der langsomt kan mærke, hvordan det hele er ved at ramle. I centrum af ensemble-fortællingen står datteren Fantine, som bliver endnu et symptom på familiens deroute.

Det er både uheldsvangert og bidende morsomt, når instruktøren Haneke spidder disse tabte sjæle i deres tvivlsomme, privilegerede paradis, hvor også den europæiske flygtningekrise sætter ekstra ”kulør” på tilværelsen.

Den østrigske Guldpalme- og Oscar-vinder Michael Hanekes længe ventede opfølger til mesterværket ”Amour” (2012) er en besk hudfletning af borgerskabets indiskrete charme og medmenneskelige utilstrækkeligheder. Filmen - hvis titel er ligeså tvetydig som tilfældet var med hans ”Funny Games” fra 1997.

Instruktør Michael Haneke, Frankrig 2017. Spilletid ca. 100 minutter.

Film derhjemme
Kan du ikke vente til det bliver tid til at se film på bibliotekerne, så er der altid mulighed for at streame film via Filmstriben og bibliotekerne har også mange film til udlån.