BiblioBio

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek

Biblio Bio

Den første torsdag i hver måned vises der film kl. 19.00. Repertoiret er kunstneriske film, film fra eksotiske filmlande, nye såvel som gamle klassikere og film der ikke tidligere er har været vist i den lokale biograf.

Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser – og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.

Til teselskab med fire engelske Damer.

Dame [udt. 'dæim'] er en britisk titel, der bruges af kvinder, der er riddere af storkors (Dame Grand Cross) eller kommandører (Dame Commander) af Order of the Bath, Sankt Mikaels og Sankt Georgs orden, Royal Victorian Order eller Order of the British Empire.
citat Wikipedia.

Tilsammen er de 345 år gamle. Vundet mere end 130 filmpriser og nomineret til yderligere 282 og modtaget et hav af nationale og internationale teaterpriser.

Dame Aileen Atkins, Dame Judi Dench, Dame Joan Plowright og Dame Maggie Smith har været veninder i årtier og fulgt hinandens karrierer med opture og nedture.

Fra tid til anden mødes de fire nære veninder, for at hyggesludre, more sig og mindes gamle dage over en herlig kop te eller et glas sprudlende champagne.
Denne gang har de inviteret et kameraehold med til en hyggelig snak, sprængfyldt med anekdoter og højt humør godt krydret med klip fra deres film og teaterforestillinger.

En hyldest til fire skuespillerinder med en helt unik karriere bag sig.
En vidunderlig, ærkebritisk venindefilm for det modne publikum instrueret af Roger Michell.

Instruktør Roger Michell
Storbritannien, 2018

Spilletid ca. 90 minutter

 

 

 

Tilmelding
Tilmelding sker via tilmeldingsbjælken til højre.

Film derhjemme
Kan du ikke vente til det bliver tid til at se film på bibliotekerne, så er der altid mulighed for at streame film via Filmstriben og bibliotekerne har også mange film til udlån.