BiblioBio

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Lokalitet
Danmark
Tickets
Der er lukket for tilmelding

Biblio Bio

Den fjerde torsdag i hver måned vises der film kl. 14.00. Repertoiret er film, der appellerer til det brede publikum.

Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser, der kommer på hjemmesiden ca. 7 dage før filmen vises – og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.

Fransk drama fra 2016

Året er 1982. André Bamberski modtager den frygtelige besked, at hans 14-årige datter er død på sin ferie hos sin mor og stedfar i Tyskland. Han meddeles, at datterens død var en ulykke, men Bamberski er overbevist om, at det ikke forholder sig sådan og går i gang med at undersøge sagen, der ender med at blive en årelang kamp for retfærdighed.

Historien er baseret på virkelige begivenheder.

Hovedrollen, som den hårdtprøvede André Bamberski, spilles af en af Frankrigs mest populære skuespillere Daniel Auteuil. Han har medvirket i mere end 50 film siden sin skuespillerkarrieres start i 1970’erne. Gennembruddet kom i 1986 med filmene ”Kilden i Provence” og ”Manon og kliden”, hvor han spillede sammen med to af Frankrigs helt store stjerner Yves Montand og Gérard Depardieu.

At Auteuil er en særdeles alsidig skuespiller viser hans valg af film. Fra de store folkelige dramaer som ”Kilden i Provence”, ”Manon og kilden” og ”Brøndgraverens datter” (2011) til komedier som ”Ud af skabet” (2001). I 2004 lavede han sammen med Gerand Depardieu en krimi ”Mellem fjender”. Årets efter i 2005 havde han en af hovedrollerne i ”Skjult” af den hollandske mesterinstruktør Michael Haneke.

Instruktør Vincent Garenq

Frankrig, 2016

Spilletid ca. 90 minutter

Tilmelding
Tilmelding sker via tilmeldingsbjælken til venstre.

Film derhjemme
Kan du ikke vente til det bliver tid til at se film på bibliotekerne, så er der altid mulighed for at streame film via Filmstriben og bibliotekerne har også mange film til udlån.

Filmene vises i samarbejde med Ældresagen, Slagelse.