Biblio Bio - Bibliotekets filmcaféer

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target

Biblio Bio 19

Biblio Bio viser prisbelønnet film af den japanske instruktør Hirokazu Kore-eda

Sang-hyeon driver et renseri og er konstant i gæld, mens Dong-soo arbejder for en kirke, der har en luge ud til gaden, hvor forældre anonymt kan efterlade deres baby, hvis de ikke ønsker at beholde barnet. En regnfuld nat afleverer en mor sin nyfødte dreng, men de to mænd har fundet en fidus. De sletter sporene fra videoovervågningskameraerne, stjæler børnene og sælger dem på det sorte adoptionsmarked.

I dette tilfælde vender moderen helt usædvanligt tilbage efter sin søn. Da det går op for hende, hvad der foregår, overbeviser mændene hende om, at de kun stjæler børnene for at give dem en bedre tilværelse end den, børnehjemmet tilbyder. I stedet for at gå til politiet ender moderen med at slå pjalterne sammen med dem for at finde nye, velegnede forældre til den lille dreng, men politiet er allerede på sporet.

Filmen er instrueret af den anerkendte japanske instruktør Hirokazu Kore-eda, som for alvor fik sit gennembrud i 2013 med ”Min søns familie”, som både denne og flere af hans tidligere film har et vist slægtskab med. Hans seneste kritiker- og publikumssucces ”Shoplifters” vandt Guldpalmen i Cannes i 2018 og blev nomineret til en Oscar for bedste udenlandske film.

Trailer til filmen

Hvis du er interesseret i andre film af Hirokazu Kore-eda kan du på folkebibliotekets streamingtjeneste Filmstriben se fem andre film af denne spændende instruktør.

Link til Hirokazu Kore-eda’s film på Filmstriben

 

Instruktør Hirokazu Kore-eda

Korea 2022

Spilletid ca. 130 minutter

Gratis. Tilmelding påkrævet.