Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Pris
Gratis
Target

Biblio Bio 14

Biblio Bio viser film om eftermiddagen kl. 14.00 den fjerde torsdag i måneden. I samarbejde med Ældre Sagen i Slagelse viser vi film der appellerer til det brede publikum.

Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser – og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.
Arrangementet er gratis - men husk tilmelding.

Biblio Bio viser fire dobbelt Oscar nomineret film om månelandingen.
For 50 år siden natten mellem 20. og 21. juli 1969 satte Neil Armstrong som det første menneske foden på månen og sagde de nu berømte ord ”Et lille skridt for mennesket, et stort spring for menneskeheden”.

Biblio Bio markerer denne begivenhed med at vise en hel ny spillefilm fra 2018.

Filmen fortæller den fascinerende historie om den første bemandede mission til månen med fokus på Neil Armstrong og årtiet, der ledte op til den historiske Apollo 11 rejse. Filmen, der er baseret på en bog af James R. Hansen, er en dybfølt og intens beretning fra Armstrongs perspektiv, med en skildring af både triumferne og omkostningerne – for Armstrong, hans familie og kolleger og selve nationen – ved en af de farligste missioner gennem tiden.

Filmen er instrueret af Oscar vinderen Damien Chazelle - for bedste instruktion af La La Land i 2017. Stjerneskuespilleren Ryan Gosling spiller Neil Armstrong.
 

Bogen om Neil Armstrong af James R. Hansen er ikke oversat til dansk, men kan skaffes på engelsk gennem dit lokale bibliotek.
 

Instruktør Damien Chazelle

USA, 2018

Spilletid ca. 135 minutter