Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Target
Bestil billet(ter)

Biblio Bio 14

Biblio Bio viser film om eftermiddagen kl. 14.00 den fjerde torsdag i måneden. I samarbejde med Ældre Sagen i Slagelse viser vi film der appellerer til det brede publikum.

Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser – og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.
Arrangementet er gratis - men husk tilmelding.

Biblio Bio sætter en fransk komedie på menuen

Forfriskende og forførende kulinarisk komedie med Jean Reno i topform som den tre-stjernede Michelin-kok Alexandre Lagarde, der har problemer med restaurationens ejerkreds, som vil ændre på konceptet og sende Lagarde hen, hvor peberet gror, hvis de får chancen og erstatte ham med en ung og moderne stjernekok. Samtidig er han ved at løbe tør for nye geniale idéer til sit imponerende samling af madopskrifter, så det kniber med at få sammensat den kommende sæsons menukort. Noget det samlede anmelderkorps venter på med spænding.
Det ser med andre ord temmelig sort ud for Alexandre, men så en dag møder han Jacky: En dedikeret ung mand, der brænder for køkkenets lyksaligheder - og pludselig øjnes et helt nyt samarbejde, hvor der koges ekstra godt op under både gryder og temperamenter. Alexandre og Jacky er som nat og dag og den ene mindst lige så stædig som den anden. Så spørgsmålet er: Er restauranten stor nok til to stædige genier?

Instruktør Daniel Cohen
Frankrig, 2012
Spilletid: ca. 80 minutter